Wie luxelingerie zegt, zegt Wolford. Dit van oorsprong Oostenrijkse merk is de absolute voorganger op het gebied van innovatieve lingerie en beenmode. De perfecte pasvorm in combinatie met een superzachte touch en topkwaliteit maken van Wolford een absolute musthave voor dames die van comfortabele bodywear houden.

Elegant, fashionable en innovatief

Wolford is innovatief, de eerste transparante panty’s werden in 1977 door dit merk op de markt gebracht en de eerste naadloze body werd in 1992 door Wolford ontwikkeld. Ook vandaag de dag is Wolford actief op het gebied van innovatie en ontwikkeling. Met een item van dit merk kun je dan ook altijd rekenen op de laatste technologieën en materialen. Maar wees niet bang, dit betekent niet dat er niet aan stijl en looks wordt gewerkt. Dit lingeriemerk werk al jaren samen met highfashionlabels en de beste designers om ook de nieuwste trends en stijlen te garanderen.

Van leg tot body

Beenmode vormt de basis van het assortiment van Wolford, maar ook voor bodywear als lingerie, slipdresses, bodies, tops, vesten en accessoires kun je terecht bij dit lingeriemerk. Elk item wordt met de grootste zorg ontwikkeld en geproduceerd en dit zie en voel je. Ben je opzoek naar kwaliteit en de perfecte pasvorm? Neem dan absoluut een kijkje in de collectie bij Zalando.