700 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Oorspronkelijk ontworpen voor het Amerikaanse leger in de jaren 50, maar het waren de studenten die Eastpak in de jaren 70 pas echt populair maakte. Het merk was dan ook zo lief om in 1976 speciaal voor deze tieners een rugtas te ontwerpen.

Geloof in het product

Het designteam achter Eastpak kreeg al snel door dat de canvastassen heel wat konden hebben. In de pauze fungeerden deze tassen vaak als doelpaal en werd er goed mee gesmeten. Zelfs onder deze erbarmelijke omstandigheden gaf de backpack geen krimp. Hierop besloot Eastpak –met een flinke dosis zelfvertrouwen– dat de kwaliteit zo goed was, dat er 30 jaar garantie op gegeven werd. Vandaag de dag is dit garantiebewijs nog steeds intact.

Bijzondere samenwerkingen

Naast de effen tassen die het in elk decennium goed doen, is Eastpak niet vies van een beetje experimenteren. Het merk heeft dan ook met vele kunstenaars, designers en labels samengewerkt. Toch blijft Eastpak vaak weer terugkomen bij de Belgische modeontwerper Raf Simons. Beiden hebben hun wortels liggen in de jeugdcultuur en weten streetwear en klassieke elementen haarfijn met elkaar te combineren.

Van zakenreis tot city trip

Dat het merk de rugtas zo’n enorme status heeft gegeven wist je vast al, of is je nu bekend, maar wist je dat het Eastpak was die in 1994 voor het eerst wielen onder een tas plaatste? Zo ontstond de reisbare (bagage)tas. Tegenwoordig is het arsenaal nog vele malen groter en kunnen naast scholieren ook zakenreizigers, festivalgangers en fashionista’s terecht bij het merk. Naast rugtassen, heup- en laptopassen in canvas, heeft Eastpak ook een luxere lijn van echt leer.

Eastpak

Comfortabele, duurzame en trendy tassen

Naar school, naar het werk, op stap en om te shoppen

Eastpak tassen herken je aan hun tijdloze vormgeving en hun robuuste constructie. De rug- en schoudertassen zijn super populair bij scholieren en studenten, die ze graag gebruiken om schoolboeken te sjouwen. De gewatteerde schouderriemen zorgen, samen met de comfortabele uitgekiende pasvorm, namelijk voor een uitstekend draagcomfort. Of je nu jong of minder jong bent, een tas van Eastpak komt altijd van pas. De kwaliteit is hoe dan ook gewaarborgd – vaak zelfs gedurende zomaar eventjes dertig jaar.

Het Eastpak-assortiment omvat daarnaast ook sporttassen, shoppers en laptoptassen. Zelfs voor reistassen, heuptasjes en portemonnees kan je bij het beroemde merk terecht. Zonder uitzondering beresterk en oerdegelijk, en niet te vergeten super trendy. Elk seizoen lanceert het merk nieuwe collecties met mooie prints, natuurlijke tinten en trendy dessins… Dat betekent meteen dat je gericht kan aankopen, denk bijvoorbeeld aan een rugzak in een felle kleur om te contrasteren bij je leren jas of hippe anorak. Of een shopper en portemonnee, beide met stoere ruiten. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Dus wat je ook moet dragen, wilt meenemen bij een uitstap of waar je ook gaat shoppen, jouw Eastpak tas maakt het jou gemakkelijk!