accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

De Zalando cadeaubon: het ultieme personeelscadeau

Beloon jouw collega's met een Zalando cadeaubon!

Een bosje bloemen, een flesje wijn of een pakket met lekkere douchegel. Stuk voor stuk leuke cadeaus, maar soms verdienen jouw medewerkers iets persoonlijkers. Dit kan best moelijk zijn, want vaak zijn er meerdere collega's die een extraatje verdienen en kan het een uitdaging zijn om iedereen tevreden te stellen.

Graag bieden wij uitkomst en presenteren we de Zalando Giftcard.
Met deze cadeaubon kan iedereen precies vinden wat bij hen of haar past. Een mooi sierraad, een fijne tas, een nieuw paar schoenen of -om even in de business sferen te blijven- een zakelijke stropdas.
Dus: verdienen jouw medewerkers na een jaar hard werken een extraatje? Of is een beloning na de succesvolle afronding van een belangrijk project wel op z'n plaats? De Zalando cadeaubon is het perfecte personeelscadeau!

Ideaal cadeau voor in elk kerstpakket

Een blikje kippenragout, een potje verfijnde confiture en een pak met luxe wafels. De de meest smakelijke producten die elk jaar weer terugkomen in het kerstpakket. Tradititiegetrouw kijkt werkend Nederland rond December weer uit naar
"Wat er ditmaal in het kerstpakket zou zitten?". Naast deze fijne lekkernijnen, kun je dit jaar jouw medewerkers verrassen met nog een andere heerlijkheid: de Zalando cadeaubon!
Zo zit iedereen stijlvol aan het kerstdiner of verschijnt iedereen tip-top gekleed op de nieuwjaarsborrel.