accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

Catalogusvan Scotch & Soda

Zie nieuwe items van dit merk in je tijdlijn
+ Opgeslagen! Je krijgt nu nieuwe items van dit merk te zien in je tijdlijn
Merk
m
757 artikelen

Scotch & Soda

Verfijnd op een eigentijdse manier

Uitmuntende kwaliteit, verrijkt met sprankelende details

Scotch & Soda: de naam van dit merk alleen al is een mix van twee verschillende componenten die resulteren in een smaakvolle uitkomst! Ook de karakteristieken van het merk vormen een uitmuntende combinatie. Zo hebben de kledingstukken van Scotch & Soda altijd een authentiek en vintage karakter die moeiteloos worden gecombineerd met eigentijdse trends en invloeden van de catwalk. Vintage & hip, authentiek & eigentijds, uniek & passend. Zomaar wat combinaties die de stijl van Scotch & Soda beschrijven.

Maar wat het kledingmerk vooral kenmerkt is de uitmuntende afwerking. Niet alleen wordt de buitenkant van elk kledingstuk tot in de puntjes afgemaakt, ook die binnenkant kent een zeer professionele afwerking. Het zijn dan ook de details die het merk zo uniek maken. En daar mogen wij als Nederlanders best een beetje trots op zijn, want Scotch & Soda kent haar oorspronkelijke habitat in onze hoofdstad, Amsterdam! Het modemerk kent haar oorsprong in de jaren 80, maar sinds het begin van dit millennium opereren ze in hun verrassende, kwalitatieve vorm.

Om de kledingstukken zoveel mogelijk voor zich te laten spreken, is een het de kunst om de items zo goed mogelijk te combineren. Een prachtig jasje heeft vaak geen opsmuk meer nodig, combineer deze dus met een een basic shirt, een simpele jeans of een zwarte pantalon. Terwijl je een gestreept shirt of stippentrui juist wel kunt combineren met een stel kleurrijke gympen en een flared jeans. Als man maak je het dragen van een overhemd een stukje meer casual door deze te combineren met een van de originele korte broeken die Scotch & Soda te bieden heeft. Kortom: don’t over-do it, maar laat de kledingstukken voor zichzelf spreken- dan zit je altijd goed!