Filter1

Seafolly
Catalogus

520 items weergegeven

Voor elke zon- en strandvakantie de beste swimwear looks! Het Australische badmode merk Seafolly staat bekend om bikini’s, badpakken en beachkleding naar wens. Voor elk type vrouw en elk type beach stijl vind je in de Seafolly collectie de perfecte combinatie. Ben je klaar voor het strand?! Lees nu: hoe jij jezelf zomerklaar maakt met Seafolly

Relevante pagina's

Seafolly

Maak je klaar voor een heerlijke stranddag met Seafolly!

Maak je strandlook compleet met Seafolly! Ga goed voorbereid naar de zon met een perfecte zomerse look!

Vrouwen zijn elke zomer weer op zoek naar de juiste bikini , badpak of badmode. Ook al schijnt de zon niet vaak in Nederland, we willen wel schitteren op het strand als het eindelijk kan! Gelukkig heeft de collectie van Seafolly helemaal begrepen waar de wensen van vrouwen liggen. Het is de bedoeling dat je je op je gemakt voelt in je zwemkleding en dat de fit en stijl goed bij jou past. Elke vrouw is anders, maar bij Seafolly hebben ze voor ieder wat wils en kun je alle kanten op met de leuke mix & match items!

Het Australische merk Seafolly heeft een uitgebreid portfolio en staat bekend om de luxe van mix & match’en. Verschillende maten nodig? Geen probleem! Meerdere tops bij een broekje scoren? Dat kan! Of je nu dol bent op printjes of juist houdt van een simpele look bij Seafolly heb je een ruime keuze. Of je nu graag knalt in kleuren op het strand, of liever voor modern en “effen” gaat. Met deze badmode kun je alle kanten op! Dit is fijn, want het vinden van de geschikte bikini of badpak lijkt toch altijd een pittige opgave. Daarnaast gaan de pareltjes van Seafolly zomer na zomer mee en blijven ze even mooi. Zo weet je zeker dat je volgende zomer weer kunt stralen in je favoriete Seafolly look!