Voetbalschoenen voor heren

Populaire filters
526 items weergegeven

Voetbalschoenen voor heren, wat jouw doel ook is

Jij houdt van voetbal, dat is duidelijk. Lekker sportief bezig zijn, het liefst gezellig met je vrienden. Maar om écht lekker te kunnen spelen heb je natuurlijk meer nodig dan een goed team en een veld. Met de juiste voetbalschoenen voor heren kun je met precisie, snelheid en comfort récht op het doel afgaan, wat jouw positie op het veld ook is. Bij Zalando hebben we een groot aanbod voetbalschoenen voor heren. Van schoenen voor kunstgras tot schoenen voor zaalvoetbal, en van schroefnoppen tot vast vaste noppen – wij hebben wat je zoekt!

De voetbalschoenen voor heren voor kunstgras met korte multinoppen zorgen voor genoeg grip op het veld tijdens het voetballen. En dankzij de kortere, flexibele, noppen voorkom je blessures tijdens het spel. Verder kun je kiezen uit verschillende soorten voetbalschoenen voor kunstgras. Ga je voor schoenen met een vetersluiting, of een sokmodel? Bekijk alle modellen en maak een keus waar je vele uren van geniet.

Van stevige noppen tot rubberen zaalschoenen

Schroefnoppen zijn ijzeren noppen en worden ook wel losse noppen genoemd. Voetbalschoenen met schroefnoppen zijn de beste keuze als je op soft ground, een natuurlijke of eventueel natte ondergrond speelt. Denk hierbij aan voetbalveldjes buiten, of gewoon op het grasveld van je club. De noppen van voetbalschoenen met schroefnoppen zijn extra lang, waardoor je genoeg grip hebt in het gras. Zo kun je je afzetten zonder dat je uitglijdt. De meeste van deze schoenen hebben tussen de zes en acht noppen, het perfecte aantal om veilig en snel te kunnen spelen.

Schoenen met losse noppen zijn de allrounders onder de voetbalschoenen voor heren. Ga jij voor één paar voetbalschoenen? Dan kies je het beste voor schoenen met losse noppen. Deze alleskunners zijn ideaal voor droog natuurgras of lange kunstgrasvelden.

Als voetballiefhebber weet je het wel. Zaalvoetbal is iets totaal anders dan buitenvoetbal. Het verschil zit ‘m niet alleen in het spel, maar ook in jouw uitrusting. Waar je buiten rekening moet houden met het weer, is de omgeving bij zaalvoetbal altijd stabiel. Ook de ondergrond is anders. En noppen zijn daarom overbodig bij dit soort voetbalschoenen. In de zaal kies je voor een schoen met flexibele zool en de juiste grip. Hier hebben we natuurlijk ook weer een groot aanbod in, dus bekijk alle opties en kies je favoriete model.

Welk paar voetbalschoenen kies jij?

Er zijn dus eindeloos veel soorten voetbalschoenen. Zo zijn er voetbalschoenen met vetersluiting, maar we zien tegenwoordig ook vaak de comfortabele soksluiting. Deze nauwsluitende fit trek je makkelijk aan en uit en zorgt voor minder weerstand op de wreef. Zo hou je optimale snelheid en wendbaarheid op het voetbalveld. Daarnaast zijn er extra lage voetbalschoenen, maar ook wat hogere modellen voor wat extra ondersteuning.

Gelukkig kun je ook nog kiezen uit verschillende kleuren. Ga jij voor een uitgesproken kleur die matcht met je voetbalshirt en shorts, of kies je liever voor een paar zwarte sneakers voor een tijdloze look? Aan jou de keus. Klik, bekijk en kies.