1.739 items weergegeven

The North Face

Het Amerikaanse sportmerk The North Face is een gevestigde naam in de outdoorwereld. Het is opgericht door twee fervente bergbeklimmers en het logo verbeeldt de bergtop ‘Half Dome’ in één van de mooiste natuurparken in Californië. Of je nou gaat skiën, bergbeklimmen, hiken of op een andere manier van de natuur wilt genieten, met een outfit van dit merk zit je altijd goed.

De bergen in met The North Face

Dit innovatieve sportmerk vindt zijn inspiratie in de bergen. The North face staat dan ook bekend om zijn bergschoenen, backpacks en wandelkleding van hoge kwaliteit. Volgens de designers moet je van de natuur die je omringt kunnen genieten zonder dat je uitrusting je belemmert. Je kunt dan ook rekenen op de beste materialen en nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van materialen en pasvormen. Alles om jouw outdoorbelevenis nog comfortabeler te maken!

Zoek het avontuur op in stijl

Kwaliteit en comfort staan bij dit outdoormerk dan wel bovenaan, maar de looks zijn de ontwerpers ook zeker niet uit het oog verloren. Mooie pasvormen en trendy kleurgebruik zorgen ervoor dat je op en top gestijld van jouw sportieve trip kunt genieten. Stel een complete outfit samen, van schoen tot muts, voor het hele gezin. Sneeuw, regen of zon, je looks blijven altijd on point!