Favoriete nieuwkomers
Selectie van de week

Als je het gemist hebt

Dit is Reanny

Inspiring the future of styles

Dit huidige Nederlandse muzikale talent is de ster van de toekomstDit huidige Nederlandse muzikale talent is de ster van de toekomst

Dit is Reanny

Inspiring the future of styles

Dit huidige Nederlandse muzikale talent is de ster van de toekomstDit huidige Nederlandse muzikale talent is de ster van de toekomst
Dit is Reanny

Sneaker Corner

Geen dag zonder nieuwe sneaker trends voor dames

Comfort en stijl zijn de magische woorden die verklaren waarom je geen van de sneakers trends voor dames aan je neus voorbij laat gaan. Er is simpelweg geen schoen die je zoveel veelzijdige styling opties biedt als de sneaker. Ook al heb je je favoriete paar paraat staan, er is altijd plaats voor meer. Wie hun sneakers en hun persoonlijke stijl serieus neemt, laat graag hun haviksoog vallen op het volgende onweerstaanbare, musthave paar. Van ingetogen op tennis geïnspireerde vintage sneakers en klassieke high tops, tot catwalkwaardige designer schoenen, er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Sportmerken maken al decennia naam met technologische hoogstandjes die atleten helpen hun top prestaties neer te zetten. Maar er zijn meer redenen waarom sport en high fashion elkaar vinden in de nieuwste sneaker trends voor dames. Niemand hoeft atletische ambities te hebben om als een blok te vallen voor de sneakers waarin grote toernooien gewonnen worden. De dynamische stijlen, de innovatieve materialen, het ingenieuze design waarin niets aan het toeval wordt overgelaten, dat willen we allemaal ervaren. Het liefst gewoon iedere dag. Of we nu naar kantoor gaan of dansen tot de zon op komt.

Wie en wat regeert er in de dames sneaker wereld

Van chique tot chunky, vintage tot futuristisch, ontdek de beste sneaker trends voor dames. “Ugly” is een vreemd woord waar het mode betreft, maar toch was dit de meest spraakmakende sneaker die de wereld veroverde. En de uitgesproken en ongebruikelijke modellen dames sneakers blijven maar komen. Niet te verwarren met de platform sneaker, want hoge zolen gaan gepaard met meer minimalisme dan de ugly of chunky variant. In beiden gevallen krijgt je look een niet te missen lift. Draag ze met ruimvallende jeans en simpele T-shirts. High-tops zijn een tijdloze klassieker die om de zoveel tijd nieuwe gloriemomenten beleven. Over sommige smaken valt echt niet te twisten. Dit is gewoon een sneaker die je wilt hebben.

Ben je op zoek naar de ultieme comfortzone, dan zijn sok sneakers voor jou. Deze hybride tussen sok en schoen maakt dankbaar gebruik van materiaalinnovaties om een sneaker te creëren die je voeten volledig omarmt. Van de bekende sportmerken tot catwalkiconen, de sok sneaker vindt navolging. Wil je eenvoud, dan gaat er weinig boven de traditionele tennisschoen. Het liefst in wit. Maar er mag een kleuraccent op zitten in de vorm van een logo of een paar strepen. Functioneel en veelzijdig draag je deze sneakers onder alles, van donkere denim tot lichte jurken. Aan het andere eind van het sneaker spectrum vind je bling, een overdaad aan details en een regenboog aan kleuren. Wie je favoriete designer ook is, de kans is groot dat deze artiest een eigen draai geeft aan de sneaker trends voor dames. Soms is meer gewoon precies genoeg.

De topmodellen onder de dames sneakers

Hoe trouw je ook bent aan bepaalde merken, de nieuwste dames sneakers verleiden je om ook eens verder te kijken. Nike neemt iedereen mee op nieuwe stijlavonturen, adidas ademt authenticiteit. Reebok en PUMA spelen met vintage stijlen, Asics en New Balance creëren hun compleet eigen stijloeuvre. Converse blijft de old skool lieveling. Veja verleidt met een veganistische filosofie en Vans heeft meer streetcred dan gemiddeld. Om nog maar te zwijgen over al het moois waar andere topmerken mee komen.