Bruidsjurken

Populaire filters
72 items weergegeven

De mooiste trouwjurken voor de mooiste dag van je leven

Van harte gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk. Je gaat een drukke tijd tegemoet, waarin je veel voorbereidingen doet voor deze grote dag. Een locatie wordt gezocht, gasten worden uitgenodigd en het belangrijkste komt nog: trouwjurken bekijken.

Sommige vrouwen weten al van kleins af aan hoe hun trouwjurk er op de mooiste dag van hun leven uit moet zien. Anderen hebben echt de tijd nodig om een divers aanbod van jurken op ze te laten inwerken. Het is immers wel heel belangrijk dat jij een jurk draagt waar je je bijzonder prettig in voelt.

Verschillende stijlen bruidsjurken

We kennen allemaal de traditionele bruidsjurken. Veel kant, ruches, pareltjes en zelfs een lange sleep. De jurk zit jou als gegoten en je maakt er direct een statement mee. Je gaat trouwen. Tegenwoordig zijn er veel meer verschillende modellen trouwjurken. Hierdoor is het steeds makkelijker een jurk te vinden waar jij op je trouwdag keihard in gaat stralen.

Lange jurken, korte jurken, aan jou de keuze. Afhankelijk van het seizoen kies je voor een jurk met lange mouwen of een mouwloos exemplaar. Verder zijn er veel details om op te letten. Kies je voor een eenvoudige en chique jurk of vind je details, bijvoorbeeld van kant, belangrijk. Verder is er ook aan kleurkeuze geen gebrek. Kies naast de traditionele witte, crème en champagne kleur bijvoorbeeld eens voor zwart, rood, blauw of zilver.

Accessoires voor een prachtig geheel

Goede lingerie ligt aan de basis van je trouwjurk, maar het is meer dan dat. Draag een paar mooie kousen onder de jurk en vergeet ook zeker niet je pumps op de jurk af te stemmen. Dezelfde kleur schoenen als de jurk is wel zo mooi.

Een selectie van onze favorieten:

Heb je een uitbundige trouwjurk, draag dan een set subtiele sieraden. Bij een eenvoudige jurk mogen de sieraden juist meer opvallen. Heb je een jurk gekozen? Een fijne bruiloft gewenst.