Zonnebrillen

Populaire filters
6.743 items weergegeven

Zonnebrillen voor een goede blik

Zodra de eerste zonnestralen zich aandienen, kan eindelijk die zonnebril weer op je neus. Want zeg nou eerlijk, wie wordt er niet blij van een heerlijke zonnetje op zijn of haar gezicht? Daar hoort natuurlijk een super toffe zonnebril bij. Het aanbod in zonnebrillen is groot, daarom hebben wij op alle zonnebrillen voor je op een rijtje gezet. Welke zonnebril past het beste bij de vorm van je gezicht, en wat zijn de meest fashionable modellen van dit seizoen?

HIP EN TRENDY MET DE ZONNEBRILLEN VAN DIT SEIZOEN

Het liefst hebben we 'm het hele jaar door op onze neus. Een zonnebril geeft rust aan je ogen en houdt UV-stralingen tegen,en bovendien zie je er altijd extra cool uit, zeker met een fashionable model. Dit seizoen hebben fashionistas en modebloggers allemaal een ronde bril op hun neus. Zo eentje met enorme ronde glazen . Die wisselen ze af met een classic pilotenbril en een coole retro bril, geïnspireerd op de vlinderbrillen uit de vijftiger en zestiger jaren. Stuk voor stuk fijne modellen om je zomerlook mee af te stylen.

De een heeft een ronder gezicht, een ander een lange en smalle vorm. En zoals dat ook gaat bij kleding, het ene model zonnebril doet meer voor je dan het andere. Let er dus bij het kiezen van een bril op of het model past bij de vorm van je gezicht. Bij een rond gezicht dat ongeveer even breed als lang is, doen hoekige en brede glazen het goed. Is je hoofd langwerpig, dan kies je brillen met afgeronde glazen, een breed montuur en een rechte bovenkant. Heb je een ovale gezichtsvorm waarbij je voorhoofd en kaak ongeveer even breed zijn, dan heb je geluk want dan kun je elk model goed hebben!