Filter1

America Today
Catalogus

603 items weergegeven

Zet zelf de trend met America Today

Ben jij ook zo gek op Amerika? Dan hebben wij het ultieme merk voor jou. Ontdek de Amerikaanse stijl met America Today - mode die is geïnspireerd op het leven van alledag in Amerika. Net zoals het land zelf biedt dit merk grenzeloze mogelijkheden en staat het open voor iedereen. Bij Zalando vind je items die zijn ontworpen met de colleges, high schools, sport en streetwear in mind. Dit merk geeft je als geen ander merk plezier in mode.

America Today is niet alleen trendsettend, maak maakt ook duurzame kleding. Sustainable fashion is immers de toekomst van onze planeet. We kunnen allemaal ons steentje bijdragen door in elk aspect van ons leven milieuvriendelijker zijn, ook als het gaat om de kleding waarin we onszelf kunnen zijn.

Het label is in de jaren tachtig gecreëerd door drie vrienden die idolaat van Amerika waren. Ze besloten om de beste trends uit Amerika naar Nederland te halen. Tot de dag van vandaag brengen ze je trendy kleding voor scherpe prijzen.

Creëer je Amerikaanse ik

Amerika drukt een duidelijke stempel op de wereld. Je ziet de grote footballstadions, een schoolcampus en de Grand Canyon en waar denk je dan aan? Natuurlijk, aan America Today. Inspiratie voor de collectie halen de designers uit de onvervalste Amerikaanse sporten, zoals honkbal en American football. Van westkust tot oostkust, bij America Today is elke stijl vertegenwoordigd.

In deze kleding is het net of er ineens ook Amerikaans bloed door je aderen stroomt. De Amerikaanse lifestyle houdt zich niet aan de regels maar maakt zijn eigen regels, net als jij. Wees authentiek en maak je los uit de massa. Het merk is net zo uniek als jij en valt altijd op, wat je ook kiest. Met dit label slaag jij erin om een eigen persoonlijke stijl te creëren.

Ontdek de collectie vandaag nog bij Zalando

Wat is je favoriete Amerikaanse stad? L.A., New York, Chicago of San Francisco? Bij welke stad je ook die unieke vibe krijgt, America Today heeft de juiste kleding om je in Amerikaanse sferen te brengen. Bij Zalando vind je basics en items waarmee jij geïnspireerd door de USA een statement maakt. Vintage Amerikaanse stijlen in een nieuw jasje kun je zoals jij wilt combineren met jeans en een paar sneakers. Heb je liever een casual look? Dan voel jij je zeker geweldig in de losvallende tops en jurken.

America Today heeft een complete lijn van stoere denims tot zachte sweaters, van bomberjacks voor een stoere stijl tot flare leggings voor de casual look. Je hebt alle keuze. De kleding van America Today is prima te combineren met de items die nu al in je kast hangen.

Heb je liever een compleet Amerikaanse look, creëer dan een hele nieuwe outfit. Wees trendy op je eigen manier. America Today geeft je de tools en laat zien dat het zeker niet duur hoeft te zijn. Laat je inspireren door het land van de grenzeloze mogelijkheden en beleef de American Dream in je dagelijkse leven.