Filter1

Think!
Mode

258 items weergegeven

Puur natuur, duurzaam en handgemaakt. Klinkt dat gaap... Slaapverwekkend? Niet als je de damesschoenen Think ziet. Dat innovatieve ontwerpen hand in hand kunnen gaan met zo min mogelijk belasting van het milieu, bewijzen de damesschoenen van Think.

Schoenen met karakter

De filosofe van Think gaat al heel wat generaties terug en staat voor stijlvolle en ecologische schoenen met een uniek karakter. De damesschoenen Think zijn vanuit een innovatief en intuïtief oogpunt ontworpen, waardoor deze schoenen niet snel verward zullen worden met andere merken. Ook al lijken sommige modellen op het eerste gezicht vrij ingetogen, de bijzondere details zorgen ervoor dat alle damesschoenen Think een uniek karakter hebben.

Tem die voeten

Je voeten temmen zal lastig gaan met de damesschoenen Think. De collectie bevat zulke bijzondere modellen die direct alle aandacht opeisen wanneer je ze draagt. De damesschoenen Think zijn vaak rijkelijk gedecoreerd met bloemen, franjes en staan bekend om de ronde vormen die de vrouwelijkheid benadrukt. Om er niet gelijk als een kerstboom bij te lopen is het handig om voor een gedistingeerde outfit te kiezen, wanneer je voor een uitgesproken schoen gekozen hebt. Natuurlijk zijn er ook damesschoenen Think die iets minder schreeuwen om een rustige look. Combineer een effen kort laarsje van bewerkt leer dan ook met een elegante skinny jeans en een longline blazer voor een vrouwelijk voorkomen.