Filter1

Reebok
Catalogus

1,434 items weergegeven

In de wereld van sportmerken kunnen we niet om Reebok heen. Het sportmerk is ontzettend populair en niet zomaar! In de loop der jaren heeft het zich ontpopt tot een held op het gebied van sportkleding, sportschoenen, maar ook accessoires. Het merk staat voor comfort, stijl en functionaliteit. Oftewel, alle collecties zijn ontworpen volgens de laatste technische ontwikkelingen en bieden hierdoor alleen de beste kwaliteit, de grootste ondersteuning, comfort en het langste plezier. Omdat sportkleding tegenwoordig meer is dan alleen de kleding die wordt gedragen op de sportschool, richt het merk zich ook op stijl. Hierdoor straal jij nog meer in je sportoutfit dan voorheen, maar zie je ook dat de sportliefhebbers de Reebok sneakers en sweaters in het dagelijks leven en op straat dragen.

"Reebok, voor alle sportliefhebbers die houden van kwaliteit, comfort, stijl en trends!"

Een mooie win-win situatie dus, als jij je favoriete reebok sneakers niet alleen in de gym aan kan, maar ook een rondje mee door de stad kan lopen in het weekend. Het is bekend dat het merk de kleding en schoenen produceert via een betrouwbaar productie proces en hierdoor des te meer kwaliteit en duurzaamheid kunnen waarborgen. Niet geheel onbelangrijk ook, omdat het merk voornamelijk in de CrossFit wereld wordt gedragen. En hier gaat het er hard aan toe! Ook de hardloopfanaten en yoga liefhebbers kunnen naar wens en behoefte zoeken tussen de collecties van dit sportmerk. Reebok heeft namelijk voor elke sportdiscipline, elk lichaamstype en elke persoonlijke stijl wat wils!

Carolina van Foodie-ness

Reebok

Sportswear & Sneakers: klassieke kwaliteit, innovatieve mind

Wie fashion forward zegt, zegt Reebok. Dit gerenommeerde sportmerk lanceerde voor het eerst een collectie in 1924 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de modewereld. Waar het oorspronkelijk enkel de atleten op de Olympische Spelen voorzag van innovatieve schoenen, heeft het vandaag een assortiment waar elke sporter van droomt. Edgy, fashionable en voorzien van alle functionaliteiten die je prestatie naar een hoger niveau tillen. Sportschoenen maken nog steeds een groot deel uit van de collectie, maar worden aangevuld met accessoires en kleding met een edgy design. Vooruitstrevende kleuren, gewaagde patronen en een hippe snit gecombineerd met comfortabele materialen en een prima afwerking. Reebok weet precies hoe het sporters op ieder vlak moet bedienen. Enerzijds door functionele sportkleding op de markt te brengen die de sporter vooruit helpt in zijn discipline, anderzijds door opvallende ontwerpen te lanceren die in het oog springen.

Kies de eye-catcher prints van Reebok

Een ademend shirt dat perfect is voor een intensieve training, hardloopschoenen die elke loper over de baan laat vliegen of basketbalschoenen waarmee je ongekende hoogten haalt op het basketbalveld: Reebok is van alle markten thuis. Een continu streven naar verbetering en innovatie heeft als resultaat dat het label tot de top behoort op het vlak van sportkleding en accessoires. Dat je op het sportveld mag opvallen, is duidelijk. Niet enkel door je prestaties, maar ook door je flashy tenue, je hightechschoenen en je allround sporty look. Go for it!

.