Mode

Populaire filters
sizes
brands
Kleur
Prijs
Materiaal
Duurzaamheid
Collectie
817 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Ecco

Innovatief vakmanschap vind je bij het van oorsprong Deense merk Ecco. Ecco’s favoriete ontwerpfilosofie is ‘the shoe must follow the foot’ en dit resulteert dan ook in sophisticated ontwerpen die vooral heel erg lekker zitten.

Vakmanschap, kwaliteit en design

De ontwerpers van Ecco verdiepen zich al jarenlang in wetenschappelijke studies die de beweging van de voet tot in de kleinste details bestuderen. Hierdoor sluiten de ontwerpen van het Deense merk perfect aan op iedere voet en maken ze iedere stap zo licht als een veertje.

Stabiliteit en kwaliteit

Heb jij een beroep waarbij je veel moet staan of lopen? Met een schoen van Ecco sta je letterlijk stevig in je schoenen. Verder voelen de materialen aan als een genot voor jouw voeten. Soepel leer, zachte voeringen en comfortabele stevige zolen vind je in haast ieder ontwerp terug. Verder maakte Ecco faam door het gebruik van het innovatieve leer van de jak. Dit leer is namelijk superstevig, duurzaam en zeer geschikt voor ruwere weersomstandigheden. Perfect dus voor een wandeltocht of vakantie in de bergen. Daarnaast zijn de Ecco schoenen voorzien van een uitstekend ventilerend vermogen, iets waar jouw voeten heel blij mee zullen zijn. Naast schoenen heeft het merk zich inmiddels ook uitgebreid met een tassencollectie. Hiermee kun je je accessoires dus perfect afstemmen op je favoriete footwear. Van sandaaltjes tot sneakers tot snowboots; bij Ecco kun je overigens voor al je stappers terecht