54 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Expresso staat bekend om haar elegante city style. Met kleding van Expresso maak je eindeloos heerlijk draagbare combinaties die tegelijk sportief en elegant of juist feestelijk en subtiel verleidelijk zijn. Zo kom je altijd verrassend en met een sophisticated look voor de dag. De collectie biedt volop mogelijkheden om jouw perfecte mode match te maken: voor iedere dag en voor elke gelegenheid!

Stijlvolle fashion items van Expresso

Kies je voor klassieke ontwerpen met subtiele trendy details of voor eye-catching design?

Expresso is hét kledingmerk voor liefhebbers van elegante sophisticated mode. Subtiel verwerkte details geven geraffineerde, moderne ontwerpen een trendy en stijlvolle look. Subtiel effen kleurgebruik benadrukt de pure schoonheid van minimalistisch design, terwijl geraffineerde kleuren en prints kunnen zorgen voor exclusiviteit. Mooie, zorgvuldig gekozen stoffen en materialen staan garant voor ultiem draagcomfort: dat voelt niet alleen heerlijk maar je ziet het ook!

Expresso kleding voor thuis, werk en feestjes

Combineren is een waar genot: door goed gekozen ontwerpen, mooie materialen en sprekende kleuren, passen veel items uit de collectie van Expresso bij elkaar. Een mooie klassieke dress die je overdag met een colbertje naar het werk draagt, tover je met een trendy vestje of hippe shawl om tot een oogverblindende subtiel verleidelijke feestcombinatie. Een basic fashion item geef je met een klassieke blouse een zakelijke uitstraling en met een kleurig shirt een casual en sportieve look. Zo creëer je voor elk moment van de dag en voor elke gelegenheid de juiste outfit!