accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.

100 dagen retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

Catalogus van Vans 886 artikelen

Zie nieuwe items van dit merk in je tijdlijn
+ Opgeslagen! Je krijgt nu nieuwe items van dit merk te zien in je tijdlijn
Merk
m
886 artikelen
886 artikelen

De tijdloze skaterschoen

Ginney Noa

Zoveel vette sneakers! Als je haar instagram mag geloven heeft Ginney Noa een warenhuis vol aan te gekke kicks. Sinds haar 9e schrijft ze over haar liefde voor schoenen en dan specifiek sneakers. Ze leeft en werkt in Rotterdam, een stad die goed past bij haar urban en stoere stijl. Daarnaast reist Ginney Noa de hele wereld over om haar sneakercollectie met one-of-a-kind editions aan te vullen. Wij waren erg benieuwd waar de liefde ooit begon voor haar favoriete sneakers: Vans.

Vans
@GINNEYNOA

Het interview

December 2016
Vans
@GinneyNoa

Hey Ginney! leg eens uit: waarom ben jij een Vans-fan?

Ik draag al Vans sinds ik 15 ben. Het is eigenlijk het eerste paar sneakers dat ik zelf heb gekocht. Ik wist toendertijd niet wat ik wilde hebben, maar zat net op het Grafisch Lyceum in Rotterdam en Vans waren gewoon heel tof. Daarnaast liepen ze als gegoten; ik draag deze nu nog steeds met liefde.

Hoe kan het dat deze skaterschoen is uitgegroeid tot zo’n trendy sneaker?

Ik weet eerlijk gezegd niet hoe dat zo is gekomen. Ik droeg ze zelf net in de tijd dat de ‘’funky/gothic’’ style helemaal in was. Iedereen droeg kleding met blokjes en ofcourse horen Vans daar bij. Ik denk dat het gewoon een schoen is geworden die ‘’altijd kan’’. Je zult nooit fout zitten met een paar Vans, afhankelijk van de kleur natuurlijk. Zelfs mijn ouders dragen ze! Je ziet ze ook veel bij artiesten, dat zal het ook wel interessanter maken voor mensen.

Hoe onderscheid deze sneaker zich van andere gympies?

Het is natuurlijk een skate schoen, de fitting is net even wat anders en bij deze schoen is het totaal niet erg als je ze helemaal versleten zijn. Ik ben met andere sneakers super voorzichtig en maak ze dan ook regelmatig schoon. Met Vans doe ik vrijwel alles. Ik werk er ook in de weekenden mee achter de bar en doordeweeks in de winkel. Daarnaast hebben ze alle festivals dit jaar doorstaan!

Hoe draag je de Vans zelf het liefste?

Ja, hoe niet eigenlijk! Ik heb mijn lage Vans altijd wel aan met een pantalon waar ikeen oversized shirt in steek. Mijn hoge Vans draag ik altijd met een paar leuke sokken die er dan net boven uit steken, gecombineerd met een jurkje of een rok. Daarover draag ik dan meestal een groot bomberjack. Je kunt het met alles combineren!

Wat zijn jouw ultieme combineertips?

Ik denk dat ik dan terug val op de sokken. Ik heb iets met sokken en eigenlijk vind ik ze het leukste met Vans. Je ziet ook veel jongens die dit doen, maar dan met een net pak. Ze dragen dan sokken eronder en Vans om de nette outfit even net wat extra’s te geven. Ik draag nauwelijks spijkerbroeken. Een rokje en hoge Vans vind ik ook een goeie. Ik heb dit van de zomer ontzettend vaak gedragen. Natuurlijk met een croptop, maar van de winter kan dit met een leuke sweater.

Wat is je tofste herinnering aan je Vans?

Ik heb twee jaar geleden mijn eerste Vans Sk8-Hi gekocht in Los Angeles (nu volledig afgedragen!). Ik had nog nooit dit model gehad en wilde ze al super lang. Ik heb ze toen aangehad voor een shoot op Venice Beach, toevallig op het skatepark gedeelte. Ook heb ik ze hierna nog aangehad in de Grand Canyon wat een van mijn mooiste herinneringen ooit is. Ik denk dat ik er daarom ook zoveel waarde aan hecht. Ik heb dit met elke schoen eigenlijk wel, maar met mijn Vans is het net even anders.

Waarom heeft iedereen een paar Vans nodig?

Alles aan een paar Vans klopt gewoon. Ze zitten als gegoten, ze zijn er in verschillende stijlen en kleuren en je kunt ze helemaal kapot dragen. Verder is de prijs niet al te hoog, je koopt dus zo nog een paartje!

Wat wil je nog kwijt over deze Vans?

Hij staat in mijn top 10 lievelingsschoenen, en aangezien ik er best veel heb, is dat denk ik wel een eer! ;)