Lingerie en meer

Van speels tot comfortabel: lingerie voor al jouw moods.

Shop hier

Draag wat je wilt

Accentueer jouw schoonheid

Ondergoed is voor mij zoveel meer dan een kledingstuk dat je onder je outfit draagt. Het geeft me kracht, zelfvertrouwen en maak mijn looks compleet. Het geeft me de mogelijkheid om mijn stijl te laten zien en draagt bij aan hoe ik me voel. Of het nu kant is of fluweel. Zwart, wit of kleurrijk. Met een print of effen. Basic, trendy, sportief of elegant - ik maak mijn keuze afhankelijk van hoe mijn dag eruit ziet en zorg ervoor dat ik me goed voel, zelfs als ik eens een mindere bui heb. Ondergoed onderstreept de schoonheid en individualiteit van elk lichaam en is daarmee veel meer dan een stukje stof. Het is een waardevolle toevoeging voor elke outfit.

Carina Lützow

Assistant Buyer

Vind je nieuwe favorieten

De mooiste ondermode voor elk lichaam

Je zelfverzekerdheid krijgt een boost met mooie lingerie. Ga ook maar na: de term lingerie klinkt toch een stuk aantrekkelijker en spannender dan ondergoed. Wat het verschil is? Ondergoed is vooral praktisch en lingerie is, naast praktisch, ook erg mooi. Dankzij de schoonheidsprijs die deze ondermode verdient, voel je jezelf op en top vrouw en krijgt je zelfverzekerdheid een boost.

Lingerie: het geheim wat onder de outfit van elke vrouw schuilt

Maar hoe weet je nu welke beha of welk broekje het beste bij jouw lichaam past? Dat is een kwestie van uitproberen en ondervinden met behulp van een aantal handige tips. Denk bij het uitzieken van de juiste lingerie aan je bovenkleding.

Denk ook aan hetgeen wat je er bovenop draagt

Draag je kleding waarbij je beha vaak zichtbaar is? Dan is het van belang dat je items uitzoekt die passen bij je kleding en extra decoratief zijn. Denk bijvoorbeeld aan kant, met glanzende steentjes of een opvallende kleur. Niks sexyer dan een bh-bandje die er bovenuit piept wanneer je shirt nonchalant afzakt.

Vraag ook eens naar de mening van je partner ;-)!

Wanneer je juist bedekkende kleding draagt, is het idee van sexy underwear die je eronder draagt ook erg verleidelijk. Gladde, simpele beha's en broekjes kunnen ook heel mooi zijn en zijn extra veelzijdig, want hiermee zit je altijd goed. Probeer diverse broekjes uit zoals een string, hipster, cheekster, boxer of slip om te ontdekken wat bij jouw stijl past. En vraag ook eens de mening van je partner of date, want het wordt extra leuk wanneer zij het ook mooi vinden!

Verberg

Wat dacht je van 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mode en meer.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kunt je op elk moment afmelden.