De mooiste lingerie

Van sexy tot comfy en alles ertussenin: shop je setje hier.

Ontdek

Speciaal voor jou

Waardeer en trakteer jezelf

Voor mij is lingerie een geheim, verborgen stukje glamour dat we met ons meedragen. Een stukje elegantie dat onderdeel is van de dingen die we niet per se aan anderen laten zien. Lingerie gaat over niemand anders dan mezelf; over dankbaar zijn voor mijn lichaam en van mezelf houden, elke dag een beetje meer.

MARTINA CANEVARI

Senior Buyer

Vind je nieuwe favorieten

De mooiste ondermode voor elk lichaam

Je zelfverzekerdheid krijgt een boost met mooie lingerie. Ga ook maar na: de term lingerie klinkt toch een stuk aantrekkelijker en spannender dan ondergoed. Wat het verschil is? Ondergoed is vooral praktisch en lingerie is, naast praktisch, ook erg mooi. Dankzij de schoonheidsprijs die deze ondermode verdient, voel je jezelf op en top vrouw en krijgt je zelfverzekerdheid een boost.

Lingerie: het geheim wat onder de outfit van elke vrouw schuilt

Maar hoe weet je nu welke beha of welk broekje het beste bij jouw lichaam past? Dat is een kwestie van uitproberen en ondervinden met behulp van een aantal handige tips. Denk bij het uitzieken van de juiste lingerie aan je bovenkleding.

Denk ook aan hetgeen wat je er bovenop draagt

Draag je kleding waarbij je beha vaak zichtbaar is? Dan is het van belang dat je items uitzoekt die passen bij je kleding en extra decoratief zijn. Denk bijvoorbeeld aan kant, met glanzende steentjes of een opvallende kleur. Niks sexyer dan een bh-bandje die er bovenuit piept wanneer je shirt nonchalant afzakt.

Vraag ook eens naar de mening van je partner ;-)!

Wanneer je juist bedekkende kleding draagt, is het idee van sexy underwear die je eronder draagt ook erg verleidelijk. Gladde, simpele beha's en broekjes kunnen ook heel mooi zijn en zijn extra veelzijdig, want hiermee zit je altijd goed. Probeer diverse broekjes uit zoals een string, hipster, cheekster, boxer of slip om te ontdekken wat bij jouw stijl past. En vraag ook eens de mening van je partner of date, want het wordt extra leuk wanneer zij het ook mooi vinden!

Verberg

Wil jij 10% korting?*

Ontvang updates per e-mail van Zalando.nl

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mode en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.