Schoenen

Populaire filters
83.059 items weergegeven
m___tina_
m___tina_
4 items weergegeven
sarariova
sarariova
5 items weergegeven

Sneakers, high heels, enkellaarsjes, plateausandalen en veterschoenen. Van schoenen heb je er nooit genoeg. Maar wat zijn de must-haves van dit seizoen en met wat draag je ze eigenlijk?

Schoenen

Het schoenenparadijs voor mannen en vrouwen

Mode-musthaves en fijne basicsVan fijne sneaker tot torenhoge pump

Het is elk seizoen weer spannend met wat voor schoeisel de fashion designers nu weer op de proppen komen. Maar hoe leuk en spannend die nieuwe trends ook zijn, wij adviseren je wel om dicht bij jezelf te blijven in verband met comfort. Voor mannen is dit vaak geen issue: die blijven sowieso laag bij de grond. Maar ze kunnen wel variëren tussen bijvoorbeeld stijlvolle sneakers en fashionable veterschoenen met dikke witte zolen en het serieuzere werk. Voor vrouwen blijft plat onderdeel van het modebeeld, gelukkig. En wil je af en toe uitpakken dan ga je voor fashionable blokhakken , hakken met plateauzolen, hoge laarzen of platform sandalen platform sandalen .

We horen je denken: leuk hoor al die schoenentrends, maar hoe draag ik die modieuze metgezellen? Het toverwoord is balans. Dus bij een over the top outfit, kies je voor wat meer basic schoeisel. Mannen in mooie pakken kunnen heel goed uit de voeten met een paar witte sneakers. En heb je als vrouw een baggy boyfriend jeans aan, dan is dit je kans om een paar killer heels te dragen voor een sexy contrast. Wel even de pijpen oprollen zodat de enkels zichtbaar zijn. En wat betreft de witte sneaker-trend: deze is al even aan de gang en lijkt nog steeds door te zetten. Het goede nieuws is dan ook dat hij met alles kan, zelfs (of juist) onder dat elegante jurkje...