Zonnebrandcrème voor dames

Populaire filters
128 items weergegeven

Zonnebrandcrème voor het hele zomerseizoen

Zonnebrandcrème is een belangrijk onderdeel van een gezonde huidverzorgingsroutine, vooral tijdens de zomermaanden. Bij Zalando hebben we een collectie aan Goekope bb cremes die je de hele zomer door goed kunnen beschermen. Let op, zonnebrandcrèmes van verschillende merken hebben verschillende SPF-waarden.

De belangrijkste functie van zonnebrandcrème is om de huid te beschermen tegen de schadelijke straling van de zon. UV-straling kan eventueel leiden tot huidveroudering, pigmentatie en zelfs huidkanker. Het is daarom belangrijk om crème te gebruiken, zelfs op bewolkte dagen. Bij het kiezen van een zonnebrandcrème is de SPF-waarde belangrijk. Deze waarde geeft aan hoe lang je in de zon kunt blijven. Een hogere waarde biedt meer bescherming, maar het is ook belangrijk om de crème regelmatig opnieuw op je huid aan te brengen.

Zonbeschermers hebben meerdere functies

Naast de SPF-waarde zijn de ingrediënten van de crèmes ook belangrijk. Zoek naar zonbeschermers met ingrediënten, die beschermen tegen zowel UVA- als UVB-straling. Bij Zalando is er keuze genoeg aan zonbeschermers dus je hebt altijd wat te kiezen om met vertrouwen lekker naar het strand of naar het buitenzwembad te gaan.

Er zijn verschillende soorten zonnebrandcrèmes, waaronder crèmes, sprays en lotions. Zalando heeft daarnaast ook verzorgings geuren die de geur van zonbeschermers kunnen verbloemen. De hydraterende crèmes zijn bovendien geschikt voor de droge huid, terwijl sprays handig zijn voor het aanbrengen op moeilijk bereikbare plaatsen. De lotions zijn geschikt voor alle huidtypes en bieden langdurige bescherming.

Een crème voor de hele dag

Zonnebrandcrème kan worden aangebracht als onderdeel van je dagelijkse routine, vooral als je veel tijd buiten doorbrengt. Breng het minstens 30 minuten voordat je naar buiten gaat aan en breng deze elke twee uur opnieuw aan. Bij Zalando vind je ook een collectie aan lipgloss om je lippen mooi te maken als je in het zonnetje naar buiten gaat. Combineer dit met crèmes of gezichtsverzorging die je bij Zalando kunt kiezen voor een verzorgde uitstraling.