Rugzakken

Populaire filters
8.325 items weergegeven

VAN DAYBACKS TOT KINDERTASSEN,VAN BACKPACKS TOT ZAKELIJKE RUGZAKKEN

RUGZAKKEN & HANDIGHEID

Om te beginnen: Alleen al het feit dat ‘reizen met een rugzak op je rug’ het heeft geschopt tot een algemeen aanvaard Nederlands werkwoord, bewijst al dat het bereik van de rugzak wereldwijd is. Backpacken: ronddwalen over de hele wereld, met alles wat je nodig heb top je rug. Wij bij Zalando moedigen dit erg aan, hebben dan ook een uitgebreide collectie backpacks in elk formaat. Aangezien mannen en vrouw verschillende behoeften hebben, hebben we een speciek aanbod voor dames en heren.

Daypacks voor citytrips- of dagjes uit. We hebben varianten voor dames en voor heren.

Voor het iets grotere werk hebben we een uitgebreide collectie tourpacks voor lange weekenden en of mid-weekjes. Check hier de tourpacks voor dames en voor voor heren.Ben je klaar voor het echte werk? Check onze backpacks en trek de wijde wereld in! Bekijk de backpacks voor dames en heren.

Naast de reislustige, kan ook de sportieve mens kan zijn hart ophalen met al deze varianten want deze rugzakken zijn ook uitermate geschikt voor mountainbiken, alpineskiën of andere outdoor avonturen.

RUGZAKKEN & TRENDS

Tot voorkort dacht je bij een rugzak wellicht aan een lomp item dat je vooral tijdens de middelbare schooltijd met je meedroeg. Volgeladen met zware boeken en broodbakjes gevuld met bammetjes voor de lunch. Gelukkig heeft de speelarena van de rugzak zich enorm uitgebreid en zijn rugzakken onderdeel geworden van het straatbeeld, ook ver van het schoolplein verwijderd.

Naast praktisch en sportief, is de rugzak tegenwoordig ook hartstikke trendy. Onze favoriet -en een echte trend in rugzakkenland- is de tas van smooth en stevig materiaal met één of twee bandjes als sluiting op de achterkant, ook wel de messenger bag, genoemd.

Maar ook (gym)tassen van krachtig canvas met contrasterend leer sieren het huidige straatbeeld. Kleine modieuze rugzakjes zijn er in suède en zacht velvet, met opengewerkte details en geweldige prints.

Voor de zakenmensen onder ons: vergeet het eeuwige koffertje! Het is tijd voor iets anders. Met zoveel keuze aan stijlen en varianten, past een zwarte minimalistische rugzak van stevig materiaal ook bij de meest zakelijke outfits. En ook je laptop hoef je gelukkig niet meer in zo’n onhandige laptophoes mee te sjouwen; een rugzakkenmodel met een geïntegreerde laptopsectie is precies wat je nodig hebt.

Natuurlijk hebben we ook schoolrugzakken voor de kleintjes. Van varianten met vrolijke prints en zonnige kleurtjes tot exemplaren met stoere figuren en coole materialen.(pssst, wil je niet teveel geld uitgeven aan een rugzak? Hier vind je rugzakken onder de €40,-)