Leren rugzakken

Populaire filters
991 items weergegeven

Tijdloze leren rugtassen voor dames

Zeg je dames, dan hoort daar vaak een handtas bij. Maar in deze tijd is juist een stijlvolle rugtas een goede keuze. Rugtassen of rugzakken zijn altijd handig en vaak heel comfortabel. Je kunt er van alles in meenemen – veel meer dan in een handtas past. In onze collectie vind je dan ook de mooiste rugzakken voor dames van bekende merken. Stuk voor stuk van zeer goede kwaliteit en bijzonder geschikt om ontspannen op de rug te dragen.

Prachtige rugtassen zijn er in legio modellen. Met extra handvatten of een opbergvakje bijvoorbeeld! Ook zijn de sluitingen op de tassen heel verschillend - met een riem of drukknoppen. Welke je kiest, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke smaak of hoe je ze wilt dragen.

Is de rugtas voor dames de nieuwe handtas?

De collectie rugtassenbij Zalando bestaat uit alle toonaangevende merken. En ze zijn er echt niet alleen in standaard bruin of zwart. Er zitten prachtige zachtgroene, marineblauwe of crèmekleurige tassen bij. Het is maar net welke kleur bij jouw outfit past. Bovendien, de moderne vrouw gaat natuurlijk alleen voor hoge kwaliteit.

Over de kwaliteit van deze rugzakken en -tassen valt niet te twisten. De materialen zijn robuust en zeer degelijk gefabriceerd. Een rugtasvoor dames moet niet alleen modieus, maar ook zeker stevig genoeg zijn – je wilt spullen immers veilig vervoeren. Kijk op zalando.nl welke rugzak het best bij jou past.

Rugtassen met een duurzaam design

Alle merken maken gebruik van milieuvriendelijke materialen. Het leer wordt zeer duurzaam bewerkt zodat het weinig belastend is voor het milieu. De rugzakken zijn niet alleen erg modieus maar laten ook een kleinere voetafdruk na. Bij Zalando heb je volop keuze.

Net zoals bij handtassen is ook bij rugtassen een bijzondere uitstraling belangrijk. Deze rugzakken voor dames vallen meteen op door hun kwalitatieve design en de extra’s. Kijk maar eens hoe mooi en stevig de riemen, ritsen en handvatten gemaakt zijn. De rugtas is de nieuwe handtas.