Tassen voor heren

Populaire filters
14.433 items weergegeven

Zwart en bruin blijven de aangewezen kleuren voor de herentassen voor dagelijks gebruik. Niet dat hiermee dan alles al is gezegd of hetzelfde blijft. Merken willen weten wat mannen werkelijk nodig hebben, en komen daar ieder seizoen meer aan tegemoet. Duurzame materialen, dubbele stiksels, comfortabele schouderbanden en een robuuste vorm, het liefst met meerdere opbergvakken. Het zijn details die niet onopgemerkt blijven.

Herentassen voor praktisch inpakken en stijlvol wegwezen

Wissel je klassieke aktetas eens in voor een rugtas. Rugtassen zijn allang niet meer voorbehouden aan sportieve looks. Minimalistische modellen passen perfect bij een pak. Daarnaast is er niks mis met contrast en mag een stevige luxe sporttas overal mee naartoe. De laptoptas is soms groot genoeg voor alles, en dan ben je in een keer klaar. Zo niet, dan blijft deze handig als je veel reist en onderweg alleen je laptop of tablet nodig hebt. Meer aaibare, maar ook ruigere stoffen overheersen, zoals canvas, suède en geruwd leer in warme en natuurlijke tinten.

Leer en canvas voor casual of chique tassen

Wie zijn bagage niet afweegt voor een trip, heeft baat bij een flinke weekendtas. Dit betekent kwaliteit en duurzaamheid combineren met het juiste formaat en de juiste kleur. Breek af en toe met gewoonte en omarm de trends. Kies je kleur. De catwalk oppert knalrood of kanariegeel. In alle kleuren mag een oversized design reis- of sporttas ook zo met je mee. Je tas en je stijl kunnen tegen een stootje.