Filter1

Hanro
Catalogus

160 items weergegeven

Hanro

Hanro is al meer dan honderd jaar de leverancier bij uitstek van verfijnd ondergoed in een elegante eenvoud. Echte luxe schuilt in lingerie die net zo comfortabel voelt als je eigen huid. Misschien zelfs meer nog dan dat. Het is ondergoed dat ervoor zorgt dat je je nog beter voelt in je eigen lijf.

Hanro ondergoed voor de beste versie van je lijf

Hanro doet alles met het gemak van een pro, voor precisie in pasvorm en passie voor stijl. De beste lingerie zit zo lekker dat je bijna niet doorhebt dat je het draagt en is zo mooi dat het jammer is dat je het ergens onder draagt. Hanro voorziet in beiden. Hanro is de perfecte match voor sensationeel simpel nude lingerie, maar ook voor verleidelijke slips en bh´s in zwarte kant kun je hier terecht. Voor de heren vind je bij Hanro relaxte geruite boxers en supercomfortabele effen slips, hemden en T-shirts.

Luxe lingerie en loungewear voor mannen en vrouwen

De flinterdunne hipsters en vederlichte negligés van Hanro strelen je huid. Luxe materialen als fijne wol en zijde mixen of pure zijde worden met innovatieve technieken omgetoverd tot verfijnde jerseyhemden. Mannen en vrouwen mogen slapen en ontwaken in Hanro. De kans is groot dat op een luie zondag de luxe katoenen pyjama’s of negligés aanblijven. Dit is de ingetogen luxe van zijde loungewear en lingerie.