roze Blazers & colberts voor dames

Populaire filters
228 items weergegeven

Op een roze wolk in roze blazers

De roze blazer is helemaal hip. En dat is goed te begrijpen. Deze blazer staat namelijk netjes en stijlvol, maar niet té formeel.

Daarnaast word je van de roze kleur ook gewoon meteen blij. Dus vrolijk jezelf en je omgeving op met jouw nieuwe look en zit samen op die roze wolk.

Omdat een jasje niet mag ontbreken in jouw kledingkast, vind je bij Zalando mooie roze blazers van allerlei merken. Neem een kijkje op onze site en ontdek zelf welk label het beste bij jouw stijl en smaak past.

Mooi roze is niet lelijk, maar wel duurzaam

Of je nu gaat voor pastel roze, lichtroze of knalroze, elke roze blazer heeft haar eigen stijl. De vrolijkheid en stijl die de jasjes uitstralen, staan ook voor de energie die de ontwerpers in de designs hebben gestopt. Alle blazers zijn gemaakt met liefde voor fashion en kwaliteit.

Dit voel je terug zodra jij één van de blazers aantrekt. Welke tint roze jij ook kiest, jij gaat stralend de deur uit! Mooi roze is dus zeker niet lelijk. Integendeel!

Niet alleen jij, maar ook de wereld krijgt weer energie van jouw roze blazer. Zalando zet zich namelijk in voor een duurzame fashion industrie. In ons assortiment vind je daarom roze jasjes gemaakt van gerecycleerde materialen, zoals hergebruikt polyester. Verklein hiermee jouw ecologische voetafdruk en steun ons zo in onze missie.

Bepaal jouw looks met een roze jasje

Door de opvallende kleur, werkt een roze blazer bepalend voor jouw look. Je kunt het jasje op verschillende manieren combineren en zo per dag bepalen in welke stijl jij jouw jasje draagt.

Op een zwart-wit outfit geeft een roze blazer een knallend effect aan jouw kleding. Draag hem op een witte top en een zwarte jeans of pantalon. Met sneakers eronder ga jij voor sportief en vrouwelijk, met pumps wordt de outfit chiquer.

Je draag de blazer ook goed over jouw favoriete jurkje. Op een wijder wit jurkje krijg jij zo een frisse uitstraling. Op een chiquer zwart kleedje geef jij jouw outfit zo een casual touch mee. Hoe jij jouw roze blazer ook combineert, jij steelt de show!