Filter1

Columbia
Catalogus

650 items weergegeven

Columbia

Columbia is een allround buitensportmerk, dat alle leden van het gezin bedient met de beste bescherming. Het merk baseert zijn werk op vier essentiële pijlers. Kleding moet droog blijven, beschutting bieden, koel zijn of juist lekker warm. Afhankelijk van het weer en welke weg je af legt, zal je steeds weer andere, hoge, eisen stellen aan je outdoorkleding.

Verleg je grenzen en geniet van grote avonturen met Columbia

Gepassioneerde skiërs en snowboarders beleven veel plezier aan de fenomenale bewegingsvrijheid van Columbia skibroeken en jassen Het thermo-ondergoed zorgt er daarnaast ook voor dat je de lange dagen op de piste doorkomt zonder het koud te hebben . Waterdicht maar toch luchtdoorlatend materiaal houdt je warm, en droog, ook bij maximale inspanning onder minimale temperaturen. Vergeet niet te investeren in een goede muts, of hoofdband. Stevige handschoenen houden niet alleen je handen warm, maar bieden extra bescherming.

De ultieme kwaliteit is wars van trends en maakt altijd de belofte waar

Winterjassen zijn stoer, maar stijlvol, en gaan buiten de extreme sporters om, gewoon op jeans in de stad naar buiten. Kwaliteit hoeft niet altijd aan de ultieme krachtproeven worden blootgesteld. Ook tijdens een rondje door de regen, ben je blij met je jas. De kleine voorop de fiets in een zitje, gehuld in een warm pak, zingt zorgeloos mee. Wandelschoenen en rugtassen maken de collectie compleet. Wie naar buiten wil, kan dat. Altijd, met Columbia.