Outdoorschoenen voor dames

544 items weergegeven

Voor een echte sportieveling zoals jij horen goede outdoorschoenen voor dames beslist thuis in je garderobe! Wanneer je een liefhebster bent van het actief bewegen in de frisse buitenlucht, dan ben je altijd op zoek naar schoenen die hier goed bij passen. Dat je daarbij als modebewuste vrouw ook nog eens kiest voor hippe looks, is voor jou een vanzelfsprekendheid. Jij kunt je hart ophalen in onze nieuwe collectie outdoorschoenen voor dames. Zalando heeft een gevarieerd aanbod kunnen samenstellen van de meest trendy modellen van gespecialiseerde schoenenmerken. Dat outdoorschoenen voor dames er beslist niet lomp uit hoeven te zien, bewijst deze modieuze serie waarin het qua eigentijdse kleurstellingen en hippe designs moeilijk kiezen is. De goede pasvormen, met extra ondersteuning op kwetsbare plekken zoals de enkels en de hak, garanderen je veel comfort en veilige kilometers. De designers van de schoenen in deze collectie hebben volop aandacht gehad voor het gebruik van moderne materialen zoals stevige leersoorten!

"Outdoorschoenen voor dames: Walking must be just like breathing!"

Wandelen moet plezierig en gemakkelijk zijn. Dit simpele feit heeft de ontwerpers van topmerken weten uit te dagen tot het bedenken en maken van volmaakte outdoorschoenen voor dames. Je ziet dit terug bij ieder model uit onze collectie waarin perfectie in ontwerp, materiaal en pasvorm gelijkwaardig zijn toegepast. Door het stylish uiterlijk maken de outdoorschoenen voor dames onder meer een perfecte match met een trendy trainingsbroek en een hippe jas. Zo creëer je zonder moeite een aangename sportieve look. De wandelschoenen, bergschoenen en snowboots uit de collectie outdoorschoenen voor dames bevelen wij je van harte aan!

Hoe kies ik de juiste outdoorschoenen?

Zorg voor de juiste outdoorschoenen aangepast naar categorie

Wandelen is van alle tijden, maar het is wel opvallend hoeveel (jonge) vrouwen tegenwoordig een wandelclubje oprichten. Logisch ook: wandelen geeft rust in je hoofd, je krijgt frisse lucht binnen en je hebt een fijne work-out . Zorg er alleen wel voor dat je de juiste outdoorschoenen aan je voeten hebt, zodat je het lang blessurevrij kunt volhouden. Houd bij het kiezen in gedachten wat je ermee wilt gaan doen: zijn de outdoorschoenen voor wandelingen in het bos, ga je langs het strand of ga je heuvelachtig gebied in?

Outdoorschoenen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën , lopend van A t/m D. Onder A vallen lichte en soepele outdoorschoenen dames voor dagwandelingen op licht glooiend terrein. En ben je van plan langere wandelingen te maken in heuvels, dan kun je beter kiezen voor B-schoenen die wat meer steun en stevigheid bieden, ook rond de enkel. Nog een stapje verder ga je met de stijvere hoge schoenen, die je op bergachtig terrein en met eventuele backpacks vooruit helpen. En vergeet niet je schoenen goed af te borstelen en af en toe een onderhoudsbeurt te geven. Leren schoenen vet je in, en zijn ze van het waterdichte Gore-Tex dan kan een badje zonder zeep (veters en inlegzooltjes eruit) geen kwaad.