Sokken

Populaire filters
6.587 items weergegeven

Sokken voor warme voeten

Sokken zijn van groot praktisch nut. Ze houden namelijk je voeten warm. En dat is in het Nederlandse klimaat heel fijn. Sokken nodigen ook uit tot verzamelen, want van sokken word je simpelweg blij.

Alle sokken verzamelen

Moeite met kiezen? Pak dan een multi-pack met meerdere stijlen. Veel merken bieden leuke sets, met stippen, strepen en ruiten of kleurige bloemen en grappige prints. Sommige sokken wil je wel dragen, maar niet zien. Zoals de hele korte enkelsokken. Deze helpen zweetvoeten voorkomen in je lage gympen, of bieden een extra laagje in een paar sexy pumps. Andersom zijn sokken uitstekend geschikt voor een subtiel stijlstatement onder een pak, van stijlvolle dikke strepen tot maffe stripfiguren. Klassiekers als Burlington sokken passen mooi in brogue schoenen.

Van kniekous tot sneaker sok, je sokkenla is nooit te vol

Dat sokken sexy kunnen zijn laten de delicate kanten sokjes zien. Ook de transparante kousjes met elegante prints en borduursels maken van je voeten een blikvanger. De catwalk laat leuke sokkenopties zien, zoals een gestreepte sok over een kanten panty onder een zomerjurk met bloemenprint. Eigenzinnige acties als korte sokken in sandalen, je moet het durven. Naast stijl is pasvorm van groot belang. Fanatieke sporters, bergwandelaars en hakkenlopers weten dat naadloze sokken veel leed voorkomen. Geen knellende randjes of bandjes, of afzakken en lubberen, maar supercomfortabele sokken die perfect blijven zitten, en waarin je met het grootste gemak je kilometers aflegt. Sokken hoeven niet altijd in je schoenen. In een pantoffelsok met stevige antislipzolen mogen je voeten gewoon lui op de bank.

Een selectie van onze favorieten: