accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

Tanktop

Helemaal tip-top in jouw tanktop Wie dacht dat de tanktop enkel een handig shirt was om mee te sporten of op de bank te hangen, heeft het helemaal verkeerd! Vanzelfsprekend zijn er tal van praktische, eenvoudige modelletjes die hier inderdaad perfect voor zijn, maar tanktops zijn veel meer dan dat. Laat je verrassen! Lees meer over verschillende stijlen in tanktops

Tanktop

Merk
m
3891 artikelen
3891 artikelen

Tanktops: stijlvol en luchtig op warme zomerdagen

Welke model past het beste bij jouw lichaamsbouw?


Wanneer je door het aanbod tanktops bladert, wordt het je al snel duidelijk: de keuze is reuze! Een tanktop kiezen die past bij je lichaam, stijl en garderobe lijkt een stuk eenvoudiger dan het is. Hoe weet je waar jij straks mee zal stralen? Welk model zorgt ervoor dat jij een slank silhouet hebt en welk materiaal is zowel comfy als trendy? Ben je gezegend met een platte buik en smalle armen? Dan kies je een strak model met fijne bandjes. Deze snit flatteert je en benadrukt bovendien je vrouwelijkheid. Iets minder fijn gebouwd? Geen nood: een losser exemplaar en bredere bandjes leggen de accenten op de juiste plaats zodat vooral je elegantie in de kijker komt te staan.

Kies je voor kleur of mag het effen zijn?


Eens het juiste model te pakken, moet je natuurlijk ook nog de juiste stijl vinden. Dit wordt voor een groot deel bepaald door de kleur van je tanktop. Lichte, felle kleuren en motieven hebben een jonge, vrolijke uitstraling. Ideaal voor zomerse barbecues of wandelingen in het park. Staat er echter een formeel feestje op de planning, dan is een effen exemplaar beter geschikt. Spannende kleuren zoals antraciet, diepblauw of bordeauxtoveren je om tot een toonbeeld van stijl en elegantie.