Sneakers

Populaire filters
58 items weergegeven

Liu Jo sneakers voor modieuze dames

Dit heerlijke Italiaanse haute couture merk heeft veel te bieden bij Zalando. Het modemerk heeft zich gestort op de schoenenmarkt en met name sneakers voor dames. En met succes, want de designs van deze trendy schoenen zijn werkelijk schitterend en vooruitstrevend en voor iedere vrouw een verrijking van de schoenenkast.

Liu Jo damesschoenen bestaan vooral uit lage en hoge sneakers. De ontwerpen zijn altijd opvallend en stijlvol. Er wordt veel gebruik gemaakt van kleur en verschillende materialen, maar vooral de goud en zwart combinatie is een handelsmerk geworden. Het is dan ook snel doorgedrongen in de top van hippe vrouwenschoenen.

Uitgesproken ontwerpen voor iedere vrouw

Bij Zalando vind je heel veel schoenen en sneakers. Maar de ontwerpen van Liu Jo vliegen als gewilde objecten de winkel uit. Dit komt voornamelijk door de combinatie van design en draagcomfort. Je omgeving zal dan ook positief reageren als jij op deze damessneakers binnenkomt. Ook omdat je de schoenen heel makkelijk kunt combineren met de rest van je outfit. Alles zit dus in de lift.

Daarnaast kies je bij Liu Jo schoenmode uit allerlei materialen zoals leer, polyester en rubber zolen. Hierdoor zijn er veel varianten van deze sportieve design schoenen voor dames en gaan de sneakers lekker lang mee. Maar je mag in de tussentijd uiteraard altijd een nieuw paar scoren bij Zalando. Want één paar is vaak niet genoeg. Aan jou de keuze.

Iedereen loopt weg met Liu Jo sneakers

Voor deze trendy design sneaker, met of zonder veter, ben je overigens verrassend voordelig uit. Aan de ene kant profiteer je van een uniek design, terwijl je nog geld overhoudt voor andere kleding. Bij Zalando zie je dat deze sneakers er niet alleen in vernieuwende kleurstellingen zijn. Ook zijn er genoeg klassieke witte en zwarte exemplaren te krijgen. Let ook even op de duurzame materialen, zoals het bewerkte leer van Liu Jo, want aan het milieu wordt ook gedacht.

Een selectie van onze favorieten: