Filter1

Bronx
Catalogus

154 items weergegeven

Bronx

Bronx is booming in unieke en eigengereide schoenen, die laten zien dat niet alles wat goed is van ver hoeft te komen. Bronx is een innovatief en fashion forward schoenenmerk, dat zich niks wijs laat maken. Met een reizend team van internationale inspiratiejagers is Bronx van oorsprong gewoon van Hollandse bodem.

Beat de trends met Bronx

Door bewust de keuze te maken niet door trends geleid te worden, maar deze zelf te creëren, heeft iedere collectie Bronx schoenen een compleet eigen gezicht. Een zool van een zachte suède laars die net iets dikker en net iets verfijnder is afgerond dan je verwacht, of al ergens ander zag. De neus van een enkellaarsje dat net iets spitser of spannender is gevormd. Bij Bronx schoenen is alles net even anders. Altijd in beweging, wordt Bronx aangevoerd door een team internationale specialisten die schoenenmode van hun eigen, urban cool, kant bekijken.

Urban cool en vintage chic met schoenen van Bronx

Inspiratie wordt over de hele wereld gevonden, van catwalk collecties totvintage schatten, van streetstyle tot fashion blogs, en vertaald naar de typische Bronx look. Sexy strap on pumps met meerdere bandjes en geveterde sandalen zou je in de winter het liefst nog zonder sokken dragen. Op utility en army boots geïnspireerde veterlaarzen onder een gerafelde jeans geven je zin om als Debbie Harry persoonlijk voor een punk revival te zorgen. Terwijl klassieke en charmante lakpumps met strik onder een skinny jeans met hoge taille beelden van Audrey Hepburn of Doris Day laten opdoemen. Cowboy bikerlaarsjes op enkelhoogte in zachte suède met verfijnde details luiden de lente in. Het is dit diverse en bijzondere beeld dat Bronx tot het perfecte buitenbeentje in de wereld van schoenenmode maakt.