Filter1

Sioux
Catalogus

474 items weergegeven

Het schoenenmerk Sioux geeft je het gevoel op mocassins te lopen, in elke schoen uit de collectie. Nou maken mocassins natuurlijk ook echt deel uit van de uitgebreide collecties, maar je vindt ook enkellaarsjes, veterschoenen en comfortabele instappers terug. Ben je op zoek naar ultiem comfort en draagplezier? Neem dan eens een kijkje bij Sioux!

Sioux gaat voor duurzaamheid

Sioux loopt niet mee met de laatste trends, het merk concentreert zich voornamelijk op kwaliteit en duurzaam draagplezier. Elke schoen wordt met de hand gemaakt van de beste materialen, om een perfecte pasvorm te creëren. Toch ontbreken trendinvloeden zeker niet en hoef je niet bang te zijn voor saaie ontwerpen. Moderne designs, die lang in de mode blijven zorgen ervoor dat de schoenen zeker fashionable en gemakkelijk te combineren zijn.

De moccasin als basis

Niet alleen de merknaam, Sioux, ook de ontwerpen zijn geïnspireerd op de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika. De mocassin is hier een goed voorbeeld van. Direct uit de indianencultuur gegrepen, gemaakt van zachte suède en afgewerkt met decoratieve stiksels en franjes. Deze schoen is de basis van het merk en blijft jarenlang in de mode en vooral supercomfortabel, alsof je op pantoffels loopt! En wie wil dat nou niet?