1.395 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

De basis van Petrol Industries is de all American jeans. Dit fashionlabel voor heren en kinderen kent het geheim en de kracht van de perfecte jeans. Of je nou op zoek bent naar een slim fit, regular of carrot fit, een used of ripped look, Petrol Industries heeft de denim die je zoekt! Maar daar blijft het niet bij, de collecties zitten ook vol met items die je combineert met die perfecte jeans.

Casual denim en meer

De spijkerbroek is natuurlijk hét icoon als het gaat om casual streetwear, maar Petrol Industries gaat een stapje verder. Naast jouw nieuwe favoriete jeans, heeft dit label namelijk ook een ruime keuze uit comfy fashion en accessoires als T-shirts, poloshirts, sweaters, truien, petten en riemen. Combineren met dit merk is echt een eitje. Pasteltinten met verwassen looks, afgewisseld met basics en meer opvallende kleuren vormen een kleurrijk pallet. Alle items zijn op elkaar afgestemd en je stelt dan ook met gemak een fijne vrijetijdslook samen.

Casual Friday

Petrol Industries richt zich in eerste instantie op nonchalante looks, maar ook als je een outfit zoekt voor naar kantoor kun je prima bij dit merk terecht. De polo’s kleden bijvoorbeeld perfect af bij een pantalon of regular jeans en de originele blouses zijn perfect voor een ‘casual Friday’. Voor kids zijn er looks voor het weekend, maar ook voor een schooldag. Neem snel een kijkje in de collectie bij Zalando!