24 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Morotai

Het jonge Duitse sportmerk Morotai richt zich op intensieve sporters en sportfanaten die nieuwe doelen willen bereiken. De inspiratie werd gevonden in een Japanse soldaat die alleen een Indonesisch eiland (het merk is naar het eiland vernoemd) verdedigde. Dit is de kern en de spirit van het sportmerk. In iedereen schuilt een ware krijger, je moet hem alleen weten te vinden.

Innovatieve sportswear van Morotai

Morotai wil dat je het beste uit jezelf kunt halen en doet dit door sportkleding te ontwerpen met de nieuwste technologische snufjes. De beste materialen en pasvormen worden toegepast om een zo functioneel mogelijke outfit samen te stellen. Zo wordt het leven van een sporter vereenvoudigd en vind jij als sporter motivatie om steeds een stapje verder te gaan.

Haal het beste uit je sportprestaties

De looks van dit sportmerk zijn clean en basic. Geen schreeuwende kleuren of prints, nee zwart, wit en strakke lijnen vormen de basis. De focus ligt geheel op de atleet en jij blijft daardoor geconcentreerd op je doel: presteren. Of je nou hardloopt, fitnesst of tennist, de sportkleding uit de collecties is eindeloos te combineren. Door het strakke kleurenschema past ieder item bij elkaar. Concentreer je op de kwaliteit en functionaliteit en stel zo jouw ideale outfit samen.