Filter1

Molo
Catalogus

638 items weergegeven

Het Deense merk Molo ontwerpt unieke kinderkleding met een ondeugende charme. Scandinavische labels en looks zijn ook voor kinderen een frisse, moderne inspiratie, dat bewijst dit merk wel. De kledingstukken uit de collecties van Molo vallen niet alleen op door hun vrolijke kleuren, maar vooral door het gebruik van originele all-over prints. Ga voor een flinke colorsplash met dit frisse merk!

Prints om verliefd op te worden

Lama’s, schelpjes, goudvissen, skateboards, smileys, je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op één van de items van Molo geprint. De identiteit van dit bijdehante kindermodemerk draait om deze unieke opdrukken. Volgens Molo dragen de ‘one af a kind’ prints bij aan het karakter van alle kids, welke leeftijd ze ook hebben. Daarom ontwerpt dit merk kleding voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Neem een kijkje in de schattige babycollectie of in het uitdagende assortiment voor peuters, kleuters en jonge pubers. Zowel jij als je kids zullen op slag verliefd worden op de levendige looks!

De passie van Molo

Naast de prints is draagbaarheid één van de pijlers van Molo. Kinderen moeten kind kunnen zijn in elk kledingstuk. Comfortabele pasvormen en materialen zijn dan ook erg belangrijk voor dit merk. De meeste items hebben daarom basic pasvormen, die worden gestyled door kleur en opdrukken. Ren direct naar je volgende avontuur met Molo!