Populaire filters

Het label MCQ zet de ongeëvenaarde fashion van Alexander McQueen postuum voort, onder de creatieve leiding van designer Sarah Burton. MCQ houdt de punk en gothic invloeden in ere, maar geeft er hier en daar een lichte twist aan. Zo zie je nog steeds veel zwart, leer en metalen details terug, maar ook vogelprints en harten. Of je nou voor een zonnebril of een paar schoenen van MCQ gaat, de ziel van Alexander McQueen voel je altijd!

Passie voor fashion met MCQ

De duidelijke kenmerken van Alexander McQueen waren zijn Britse snit, Franse couturekwaliteiten en Italiaanse flair. Dit alles met een punk en grunge sausje. MCQ treedt in de voetsporen van deze topdesigner en zet de stijl voort in de nieuwste collecties, als een hommage. Zo kun je zwart leren laarzen met een blokhak shoppen, of een halsdoek met de signature doodskop erop. Maar ook truien en T-shirts met zwaluwen behoren tot de collectie.

MCQ is hipper dan ooit tevoren

De klassieke Britse streetculture looks zijn hipper dan ooit tevoren en hiermee is ook de look van MCQ draagbaarder dan ooit. Jaren-90- blokhakken zijn helemaal terug van weggeweest. Draag er een tailleriem met studs bij en je rockchick-look is compleet!