Filter1

Mavi
Catalogus

211 items weergegeven

Mavi

Mavi is de verleidelijke mengelmoes van mediterrane flair met de beste materialen, wassingen en technologieën voor jeans, jeans en nog meer jeans. Mavi het Turkse woord voor blauw , verraadt de Istanbul roots en verwijst uiteraard naar de blue jeans. Naast werkelijk alle tinten blauw zijn er jeans in alle trendkleuren, van zwarte flared jeans tot witte shorts.

In een Mavi mood met een mediterrane flair

Straight leg met opgerolde pijpen, een wit T-shirt en rode lippenstift. Een flared leg jeans met torenhoge plateauzolen en een simpele blouse. Een relaxed fit met hoge taille, een strakke body en een paar ballerina’s, je haar nonchalant omhoog. Combineer een bootleg eens niet met boots, maar met een paar coole pumps. De Mavi filosofie voor de perfect zittende jeans heeft in de afgelopen 25 jaar een schatrijke collectie jeans tevoorschijn getoverd, waar je niet mee uitgespeeld raakt.

Mavi meer dan jeans

Naast het voormalige boegbeeld Adriana Lima, die in de collectie nog steeds terug te vinden is in een paar super sexy imitatieleren jeans die haar en jouw vormen eer aan doen, zijn er meerdere Mavi beminde celebs: Jessica Alba, Zac Efron en Kate Winslet weten het jeans label ook te vinden. De collectie is uitgebreid tot een volwaardige Mavi pick and mix, waar je een complete garderobe kunt mixen en matchen. Van top tot teen in denim, dan ben je met een trendy jumpsuit in een keer klaar. Zachte en comfortabele longsleeve tops draag je op je favoriete jeans, los of onder een heerlijk warm vest. Glanzende bomberjacks, T-shirts met mooie, integere prints, Mavi voor een allround fashion mood.