accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

Catalogusvan MAMALICIOUS

Zie nieuwe items van dit merk in je tijdlijn
+ Opgeslagen! Je krijgt nu nieuwe items van dit merk te zien in je tijdlijn
Merk
m
434 artikelen

Mama Licious

Negen maandaen stijlvol zwanger

Elegante positiekleding om je goed in je vel te voelen

Waarom zou je er tijdens de zwangerschap niet als je stijlvolle zelf kunnen uitzien? Het hippe en trendy Mama Licious aanbod omvat alles wat je nodig hebt om je negen maanden lang goed te voelen in je vel: jeans, blazers, kleedjes, tops, longsleeves en ondergoed. Het merk verwent de zwangere vrouw met comfortabele en goed zittende kledij, maar zonder enige toegeving waar het om uitstraling gaat. Ook na de bevalling, bij de borstvoeding en zelfs in de materniteit kan je kiezen voor Mama Licious kledij. Die laat je stralen op het moment dat alles om jou en je baby draait.

Hoeveel complimenten mannen je ook geven over je stralende look, als aanstaande mama heb je wel eens het gevoel dat jouw lichaam niet doet wat je wil. Een tip: het gaat er niet om jouw ronde vormen te verbergen, maar om het behouden van je stijl! Als toekomstige moeder wil je je sexy blijven kleden en voelen. En dat hoeft niet peperduur te zijn. Naast de eindeloze combinatiemogelijkheden kan je de outfits van Mama Licious bijvoorbeeld opleuken met verrassende accessoires, zoals een ketting, sjaal of buikband. Je kunt ze ook combineren met jouw bestaande garderobe.

Neem eens een voorbeeld aan de celebs. Zo opteert Victoria Beckam voor losse creaties. Gwen Stefani verkiest dan weer maxijurken, terwijl Gwyneth Paltrow net uitpakt met een strakke jurk. Laat ook jouw fantasie de vrije loop! Meer weten over stijlvol zwanger? Check onze zwangerschapsmode-gids