Filter1

maje
Catalogus

315 items weergegeven

Maje Paris

Maje Paris is begeerlijk, maar draagbaar dagelijks design, een licht flamboyante Franse flair en een vrije, wereldse geest. In een collectie supervrouwelijk kleding, vinden prachtige jurken en praktische, maar iconische tassen, even makkelijk hun plek. Ieder seizoen is een nieuw hoofdstuk van deze ultieme Franse romance.

Franse verleiding met de mode van Maje Paris

Parisiennes zijn de belichaming van de moeiteloze mode, het benijdenswaardige gemak waarmee iedere outfit charisma krijgt. Maje Paris biedt je dit in overvloed. De verrassende collecties volgen deels de trends, maar altijd in een eigen lijn. Romantisch en Bohemien, staat Maje Paris vooral bekend om delicate blouses, prachtige jurken en ethnische prints en accessoires. Zachte kasjmier kan perfect naast folk-rock-invloeden en blousejurken met verfijnde botanische prints.

Maje Paris: nieuwe nostalgie met moderne romantiek

M is de echte Maje Paris tas, herkenbaar aan de simpele vorm, en de sierlijke franjes. Naast deze IT-bag heeft het merk ook fijne accessoires, etnisch geïnspireerde sierraden en riemen van gevlochten leer, of geweven kraaltjes blinken uit met fijne details. De schoenencollectie is al even elegant als de kleding, met Marokkaanse slippers tot sexy sandalen met hoge hakken. In alles blijft Maje Paris trouw aan de originele vrouwelijke roots. Ontwerpster en oprichtster Judith Milgrom houdt vast aan de passie voor geraffineerde handgemaakte mode en haar unieke vondsten op vintage markten, waar het ooit allemaal mee begon. Van volumineuze ruches, witte blouses met kanten details en zwarte broderie-cocktailjurken, de inventieve en vrije geest van de Maje Paris vrouw is ook altijd open voor iets nieuws.