Filter1

La Martina
Catalogus

73 items weergegeven

De basis van La Martina ligt in de professionele polosport. Wat begon met sportkleding voor de berijders, maar ook uitrusting voor de paarden, groeide uit tot een internationaal modemerk. De sportieve waarden staan nog steeds hoog in het vaandel en het merk draait dan ook helemaal om de lifestyle van deze sport. Treed toe tot de sportieve elite en scoor een klassiek poloshirt of een longsleeve met het iconische logo.

Nonchalante elegantie met La Martina

Dit Argentijnse lifestyle merk leeft voor de paardensport en de wereld eromheen. Polospelers, de bezoekers en de hele entourage, het is een wereld van luxe en klasse. De kleding die dit merk ontwerpt is geïnspireerd op deze weelderige levensstijl, waar details ervoor zorgen dat je je kunt onderscheiden. Dit zie je direct terug in de collecties. Perfecte afwerkingen, subtiele aanpassingen en neutrale kleuren voeren de boventoon.

Sportief en stijlvol gekleed

De poloshirts staan aan de basis van iedere collectie. Met een shirt als deze straal je sportiviteit met een zeer stijlvolle twist uit. Ideaal voor een zomeravond op het terras of een bezoekje aan de paardensport natuurlijk! Breid je garderobe uit met een sweater, overhemd of longsleeve met het bekende logo met twee paarden, om ook als het kouder is tiptop in stijl te verschijnen!