Catalogus van Kings Of Indigo

Filter (1)

92 items weergegeven

K.O.I. Kings of Indigo, dit merk combineert duurzaamheid en fashion-credibility met elkaar. Doordat dit Nederlandsr merk zich focust op beide aspecten, dragen zij hun steentje bij aan een meer ecologische maatschappij. Blogster Naomi gaat voor die extra groene touch bij haar kleding en vertelt waarom ze zo gek is op K.O.I. Kings of Indigo. Benieuwd geworden? Lees hier meer!

Duurzaam x Coolness

Blogger Naomi van dress your life (BE) x Kings of Indigo

Kings of Indigo: duurzaam én modieus Photo by: Maya Bogaert

Naomi: "Wist je dat Zalando meerdere duurzame pareltjes verbergt tussen haar gigantische aanbod? Eén hiervan is zelfs van Nederlandse afkomst, het merk Kings of Indigo (K.O.I.). Dit merk pakt het slim aan door en verwerkt rauwe materialen tot nieuwe kleding. Hierdoor is minstens 90% van de materie duurzaam! Het grootste voorbeeld is de gerycleerde denim en jeansitems, die hierdoor nog extra charmant worden."

"De collecties van Kings of Indigo zijn geïnspireerd om Amerikaanse klassiekers waar ze zelf een Japanse twist aan geven. "Best of both worlds" dus! Alhoewel Kings of Indigo voornamelijk bekend staat om de kwaliteitsdenim, wilde ik me toch eens wagen aan één van hun jurken. Ik moet je er waarschijnlijk niet bij vertellen dat deze oversized jurk hemels zit (want: jaloersmakend ;-))! Bovendien is het gemaakt van 100% zacht katoen waar ik tot diep in de winter plezier aan kan beleven."

"Voor de gelegenheid heb ik de jurk gestyled met stoere boots, maar je kan natuurlijk ook gaan voor een lage sneaker of elegante hak. In de herfst laat ik mijn blote benen achterwege, maar combineer ik het geheel met een paar bijpassende panty's."