Populaire filters

Kings Of Indigo, goed voor de planeet én jouw garderobe

Kings Of Indigo is een legende in de wereld van denimmerken. Het Amsterdamse label werd opgericht door Tonny Tonnaer. Zijn missie was om een verantwoord denimmerk te ontwikkelen met hart voor de wereld om ons heen. Inmiddels is Kings Of Indigo wereldwijd verkrijgbaar en maakt het label veel meer dan alleen maar jeans. Van mooie truien tot stijlvolle pantalons en jacks, je kunt je volledig hullen in de items van dit merk.

Duurzaamheid is de belangrijkste drijfveer van dit merk. Aan alles is gedacht om zorgvuldig om te gaan met het milieu. Zo werkt het label aan innovatieve manieren van produceren, om zo geen gebruik te hoeven maken van schadelijke stoffen. Ook maakt het merk veel gebruik van biologisch katoen, linnen en tencel. Tot slot zet Kings Of Indigo zich in voor projecten waarbij sociale duurzaamheid voorop staan. Zo zijn ze bijvoorbeeld aangesloten bij de Fair Wear Foundation, een non-profit organisatie voor het verbeteren van de werkomstandigheden in textielfabrieken.

Met Kings Of Indigo kies jij voor items die blijven

Oorspronkelijk geïnspireerd door Amerikaans denim, heeft het merk ook Japanse invloeden en een minimalistische look. Van deze items kun jij extra lang genieten. Kies uit mooie stoffen en fijne pasvormen die lang meegaan. Met een paar goede klassiekers in jouw kast hoef jij niet ieder seizoen jouw garderobe volledig te veranderen.

Dit merk begrijpt als geen ander dat kleding vooral heel lekker moet zitten. Zo haal jij het beste uit jezelf naar boven. In de losvallende, aangename pasvormen voel jij je zelfverzekerd en comfortabel. Zorgvuldig samengestelde designs creëren een nonchalante, maar stijlvolle look.

Jouw ideale look

Van een casual outfit perfect tijdens een koffiedate tot een office-proof-outfit, kies jouw favorieten en draag op jouw manier. Van speelse prints en felle kleurtjes tot neutrale tinten, ga voor de items die bij jou passen.

Geef jouw garderobe een upgrade en kies jouw favoriete stukken van dit prachtmerk gemakkelijk online. Met slechts een paar klikken kun jij heel snel van jouw nieuwe items genieten!