Kleding

Populaire filters
47 items weergegeven

Aigle kleding is van oudsher bekend bij mensen die het buitenleven tot hun tweede natuur hebben gemaakt. De uiterst comfortabele rubberenlaarzen van dit merk zijn wereldberoemd geworden door onder andere de innovatieve voering waardoor ze garant staan voor droge, warme voeten. Aigle kleding wordt in Frankrijk geproduceerd.

In 1853 gestart als merk dat voornamelijk schoeisel en regenkleding van natuurrubber ontwierp en daar een gevestigde naam door heel Europa mee verwierf. Tegenwoordig zijn het niet meer alleen de laarzen en schoenen waarmee het merk furore maakt, maar is de Aigle kleding voor iedereen die van buitensport en outdoor activiteiten houdt een must. Behalve dat Aigle kleding voor de natuurliefhebber de juiste outfit is, wordt de gehele collectie ook met liefde voor de natuur geproduceerd, duurzaam en zorgvuldig. Een groen merk dus, in de brede zin van het woord.

Aigle kleding houdt je warm

Vanzelfsprekend zijn de diverse laarzen van Aigle mooi, robuust en bijzonder prettig om te dragen. Maar Aigle kleding is meer dan een laars. Neem nou de heerlijk gevoerde, tot in de kleinste details afgewerkte, jassen en jacks. Deze zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en passen overal bij. Ook de shirts en blouses kunnen gedragen worden tijdens veel gelegenheden. Natuurlijk een tikkeltje sportief- Aigle kleding staat nu eenmaal voor sportiviteit en het buitenleven- maar ondanks dat prima te combineren met veel onderdelen van je garderobe. Ook al ben je minder sportief aangelegd maar draag je graag een warme, mooie trui, dan kom je met Aigle kleding goed voor de dag. Elk kledingstuk is van kwalitatief hoogstaande ademende materialen gemaakt, zodat je tijdens intensieve momenten of een flinke lichamelijke inspanning een droog, warm gevoel blijft houden. Aigle kleding is bij uitstek geschikt voor mensen die van kwaliteit en comfort houden en daarbij ook een zekere elegantie niet uit de weg zullen gaan. Kies je voor een sportieve levensstijl met liefde voor de natuur, dan zal Aigle uitstekend bij je passen!

Vele voordelen

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Bestel gemakkelijk vanuit je stoel de leukste kleding, schoenen en meer op Zalando.nl.

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 0226675.