Filter1

Aigle
Catalogus

71 items weergegeven

Aigle

In ons kikkerlandje ontkom je niet aan regenlaarzen, bijvoorbeeld van Aigle. Het zijn nu eenmaal de enige schoenen die je voeten écht beschermen tegen een regenbui. Maar we’ve got some good news! Het is tegenwoordig supermakkelijk om er fashionable uit te zien met deze stappers. Thanks to de prachtige regenlaarzen van Aigle!

Laat je voeten shinen met Aigle

Hoewel je bij regenlaarzen misschien meteen aan saaie dingen denkt, hoeft dat dus niet. Yes! Aigle brengt leven in de brouwerij met de supervrolijke gekleurde collectie. Onze favorieten? De rode, gele en blauwe regenlaarzen. Naast dat je er pretty uitziet met Aigle, fleur je ook de regenachtige dagen op met deze stappers aan je voeten. Goals! Een styling tip? De kleuren van de laarzen springen er echt uit, wat betekent dat je je outfit heel basic kunt houden. Met een simpele zwarte skinny jeans en een wollen trui in een effen kleur laat je jouw voeten shinen. En tover je bij iedereen een lach op het gezicht! Niet genoeg kleur voor jou? Draag er dan een felgekleurde regenjas bij – da’s ook helemaal in tegenwoordig!

Trotseer de sneeuw in a fashionable way

We hebben nog meer tips voor je in petto! Is de wereld bedekt met sneeuw? Kies dan voor de comfortabele snowboots van Aigle! We kunnen je ervan verzekeren dat ze je voeten heerlijk warm houden. En wist je dat je bij Aigle ook terecht kunt voor enkellaarsjes of veterboots? Dat allemaal in een fashionable outdoorstijl!