Catalogus

Populaire filters

Haal een berg schattigheid in huis met de knuffels van Jellycat

Als er geen verjaardag in aantocht is, staan de feestdagen wel voor de deur of wil je je kindje(s) gewoon eens graag een verrassing geven. Leuk speelgoed en charmante knuffels zijn een goed idee om iemand mee te verwennen. Ben je daarom op zoek naar beeldige knuffels die zowel je kroost als jezelf zullen verbazen met hun schoonheid én schattigheid? Dan staat Jellycat voor je klaar! Het Londens bedrijf produceert al jarenlang uiterst snoezige knuffels en combineert daarbij hoogstaande stoffen en creatieve ideeën met unieke designs. Stap binnen in de wereld van Jellycat en laat je overrompelen door de vertederende producten.

Al sinds 1999 producent van snoezige, kleurrijke en unieke knuffels

Jellycat werd in 1999 opgericht in Londen en sindsdien creëert het bedrijf eigenzinnige, schattige en luxueuze knuffels. De naam verwijst naar het speels en jong karakter van het bedrijf. De term ‘Jellycat’ is immers bedacht door een kindje dat hield van katten en snoepjes, en ervan droomde om de twee te combineren. Het merk is al sinds zijn beginjaren gekend voor zijn zeer aparte, zachte knuffels en daarom streeft Jellycat er steeds naar om coole en innovatieve knuffels te blijven ontwikkelen. Hoewel het bedrijf zijn oorsprong vond in het Verenigd Koninkrijk, veroverde het door de jaren heen de hele wereld waardoor er overal winkels, warenhuizen en boetieks van het merk opdoken. En ook op zalando.nl vind je nu hun schattige producten!

Jellycat heeft de perfecte knuffel, steeds van topkwaliteit

Wanneer je aan knuffels voor je kinderen denkt, komen knuffels in de vorm van een poes of een hond meteen bij je op. Maar Jellycat heeft veel meer te bieden dan de traditionele knuffels. Je vindt in het zeer ruime aanbod van dit merk niet alleen de standaardvormen zoals dieren, maar ook knuffels in meer moderne designs. Zo zijn er knuffels in de vorm van etenswaren of zelfs hedendaagse gebruiksvoorwerpen, steeds met een schattig snoetje. Waar jij en je kindje(s) ook voor willen gaan, je vindt altijd wel een geschikte knuffel die bij jullie smaak past.

Niet alleen de opvallende designs, maar ook de precisie en de liefde waarmee de knuffels gemaakt worden maken van Jellycat een geliefd merk. Het gebruikt kwalitatieve en synthetische stoffen die het op de meest nauwkeurige en creatieve manier samenbrengt. Hierdoor krijg je niet alleen unieke designs, maar ook knuffels van hoogstaande kwaliteit.

Deze kwaliteit wordt niet alleen gewaarborgd door de stoffen, maar ook door de verschillende strenge testen die de knuffels ondergaan. De Jellycat knuffels worden op diverse vlakken getest en getoetst aan de normen die opgelegd worden in de European Safety Standard. Elke knuffel van Jellycat is uitgerust met het CE-label, wat erop wijst dat de knuffels de verschillende veiligheidstesten doorstaan hebben. Hierdoor zijn jij en je kroost er niet alleen zeker van dat je een persoonlijke, speciale en kleurrijke knuffel in handen hebt, maar ook een die veilig is en geen schadelijke stoffen bevat. Ontdek dus snel deze oogverblindende en schattige collectie!