Herenartikelen

Populaire filters
68 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

UGG voor heren - Een wereldwijd lifestyle merk

Aan de basis van het merk UGG liggen schoenen met een eenvoudige vorm, gemaakt van schapenleer. UGG is een Australisch merk dat het eerste schapenleer aan het einde van de jaren zeventig van de vorige eeuw in het zuiden van de Amerikaanse staat Californië op de markt bracht. Daar ligt dan ook de bakermat van het wereldberoemde merk UGG, dat voortkomt uit het brein van Brian Smith.

UGG is niet alleen een merk waar je de iconische schoenen van herkent zodra je ze ziet. UGG heeft zich weten te ontwikkelen tot een wereldberoemd lifestylemerk en is een begrip. Je houdt ervan of hebt er niets mee. Maar de meeste mensen hebben UGG’s gelukkig echt in hun hart gesloten en dragen liever niets anders meer.

Laarzen en pantoffels zijn misschien wel de meest bekende items. Inmiddels is de lijn uitgegroeid tot een divers met schoeisel in diverse kleuren en stijlen.

Kies voor een unieke casual stijl met heren-UGGs

Heren-UGG’s worden gemaakt van materialen van een ongeëvenaarde kwaliteit. Er zijn veel namaak-UGG’s in omloop waarmee oplichters een slaatje willen slaan uit de ongekende populariteit van het merk. Dankzij de unieke kenmerken van de echte UGG’s en de prachtige materialen kan je het kaf gelukkig heel eenvoudig van het koren scheiden.

Naast de altijd zo bekende laarzen en pantoffels kun je bij Zalando ook terecht voor warme en comfortabele snowboots, stijlvolle veterschoenen en stoere chelsea boots van dit opvallende merk.

Het aanbod van UGG laat ook op het gebied van kleur niets te wensen over. Natuurlijk is er het bekende UGG-bruin, maar ook tinten blauw, grijs, zwart, groen en wit zitten in het assortiment.

IJzersterke kwaliteit

UGG voor heren staat bekend om de hoge kwaliteit. Er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan de selectie van de schapenhuid, maar ook de andere materialen, zoals leer en de voering van de schoenen, worden met zorg gekozen.

Er wordt alleen gewerkt met dubbelzijdige schapenhuid die specifiek wordt uitgezocht zodat het materiaal zoveel mogelijk uniformiteit uitstraalt. Op een aantal punten in het productieproces voert UGG opnieuw kwaliteitscontroles op de geselecteerde materialen uit.

Comfort staat voorop en daarom worden er verschillende moderne en geavanceerde technologieën toegepast. Zo zorgt Treadlite by UGG™ voor een lichte buitenzool die extra demping, grip en flexibiliteit geeft. Dankzij de enerG Comfort System-binnenzool heb je het idee dat je op blote voeten loopt, maar geniet je wel de volledige bescherming. Benieuwd naar de UGG voor heren die bij jou past? Shop op zalando.nl.