Accessoires voor heren

Populaire filters
36.546 items weergegeven
ian.fris
ian.fris
ian.fris·

Voor zowel de stijlgoeroe als de globetrotter en de atleet zijn herenaccessoires essentieel, om het leven op praktische wijze te veraangenamen en een outfit compleet te maken. Zonnebrillen zijn een stijlstatement, de musthave modellen beeld bepalend, maar uiteindelijk is het de uv-bescherming en filter die het doen. Een riem geeft een kleuraccent, een luxe, en houdt tegelijkertijd je broek of pantalon op zijn plek.

Niets is af zonder de juiste herenaccessoires

Een goed georganiseerde portemonnee stop je naast je laptop in een stevige tas. Ga voor glanzend zwart nylon, of een mooie aktetas in een verrassende combinatie van canvas en leer. Hang een sportieve rugtas nonchalant om je schouder, of ga voor een gestroomlijnd exemplaar dat ook prima bij een pak past. Ben je reislustig aangelegd, dan is de ruimere weekendtas een zegen, net als een toilettas. Het juiste horloge houd je in alle opzichten bij de tijd.

Oog voor details met een trendy touch

Leer een perfecte knoop in je stropdas leggen en speel met prints. Een kleurrijke sjaal laat een effen parka opleven. Een klassieke ruit legt het juiste preppy of chique accent, maar ook een lange gestreepte voetbalvariant is trendzuiver. Zet je wel eens iets op je hoofd, probeer dan nu de baret of platte tweed pet. Heel anders dan de gebruikelijke basketbalpet. Het zijn de kleine dingen, die een groots effect kunnen hebben.