189 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

FTC

FTC kasjmier is kleding met een missie. Het merk staat voor begeerlijke, gebreide kasjmier items dat naast de hoge kwaliteit van het product ook hoge eisen stelt aan de manier waarop deze tot stand komt. FTC kasjmier wordt gemaakt met aandacht voor alle elementen van het proces, qua materiaal, mens en natuur.

Luxe items in het zachtste kasjmier met een Fair Trade standaard

Hoge kwaliteit en een efficiënte productie zijn voor FTC net zo belangrijk als een eerlijke en ethische bedrijfsvoering. Dit betekent op een verantwoordelijke manier omgaan met leveranciers, makers en de planeet. Deze mooie levensfilosofie en Fair Trade aanpak, samen met de ongeëvenaarde luxe van kasjmier, maken FTC tot een sterk en bijzonder merk. Kasjmier heeft niet veel nodig. Het sterke maar zachte en duurzame materiaal is op zijn mooist zonder franje. FTC is dan ook expert in sobere silhouetten en subtiele details. De ingetogen kleding, uitgevoerd in dit hoogwaardige materiaal volstaat.

FTC voor duurzame kleding met de klasse van kasjmier

Nonchalante, gestreepte truien van FTC zijn er zowel voor vrouwen als voor mannen. De dames kunnen verder nog kiezen voor effen, nauwsluitende chique vesten en frivool elegante truien met lieflijke plooien. Voor heren zijn er naast relaxte vesten met capuchon, mooie strakke polo’s en niet te vergeten demouwloze trui. Terug van weggeweest draag je dit klassieke item met een T-shirt met lange mouwen of een perfect passend overhemd. Naast vesten en truien heeft FTC ook aaibare accessoires als sjaals en mutsen. De meest ultieme luxe is misschien toch wel de kasjmier trainingsbroek. Qua stijl, comfort en klasse kan toch weinig hieraan tippen. Laat je inspireren, en met de juiste zorg gaat FTC kasjmier een leven lang mee.