Filter1

100 items weergegeven

Ben jij op zoek naar dé schoen voor de jonge man van deze tijd, dan kom je automatisch uit bij de schoenen van Floris van Bommel. Met oog voor stijl, gegoten in een tijdloos jasje, heeft het jongere design van het wereldbekende merk Van Bommel zichzelf neergezet als de musthave op het gebied van schoenen. Van Bommel is een traditioneel familiebedrijf dat al sings 1734 hoogwaardige kwaliteitsschoenen ontwerpt en maakt. De Floris van Bommellijn is de nieuwste lijn van het bedrijf, en is ontworpen door de creatief directeur zelf. Deze trad daarmee in de voetsporen van zijn betovergrootvader door een eigen lijn op te zetten.

De schoenenlijn van Floris van Bommel is trendy en eigentijds, en kenmerkt zich door het gebruik van hippe kleuren en excentrieke designs. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hippe belijningen en gekleurde zolen. Daarbij wordt echter nooit afgeweken van de principes die al jaren binnen het familiebedrijf gelden. Kwaliteit staat altijd voorop. Dat neemt niet weg dat de lijn gemaakt is met een scherp oog voor details en aansluit op het huidige modebeeld.

meer...

Floris van Bommel: dé schoen voor de jonge man

De lijn van Floris van Bommel is breed. Je vindt er schoenen als veterschoenen met broque details, boots, tot zelfs trendy sneakers. En welk model je ook bekijkt, elke schoen van dit merk is gemaakt met de kennis die al 9 generaties binnen de familie bekend is. Deze kennis is met zorg telkens overgedragen van vader op zoon. Met de kennis is ook het belang van het gebruiken van hoogwaardige materialen doorgegeven. Dit zorgt ervoor dat duurzaamheid en kwaliteit gewaarborgd zijn bij de aanschaf van jouw schoenen.

Natuurlijk koop je deze hippe schoenen ook bij Zalando. In onze online shop vind je een brede collectie schoenen van dit merk. Floris van Bommel staat voor trendy, modieus, en helemaal van deze tijd. Schoenen van dit merk vind je in klassieke, geklede, en casual modellen. Ben jij een echte trendsetter, dan kies je voor de modieuze designs en de kwaliteit van Floris van Bommel.

100 dagen gratis retourrecht

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Wij wensen je veel plezier met je bestelling van Zalando!

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.