Filter1

Filippa K
Catalogus

478 items weergegeven

FilippaK

Met FilippaK in je kast komt het altijd goed. Of je nu iemand bent die de avond tevoren al de perfecte outfit bij elkaar pakt, of degene die ’s ochtends vroeg nog slaapwandelend voor die keuze staat. Perfecte basics, met die typisch Scandinavische minimalistische elegantie, zorgen altijd voor een maximale stijlimpact.

Filippa K; stil, zuiver en subtiel innovatieve mode met een pure mindset

FilippaK geeft dames en heren de garderobe waarin je gedachteloos ronddwaalt en het altijd goed voelt wat je draagt. Of je maakt er juist een missie van steeds te innoveren en combineren. Naast de beste basics komt FilippaK met subtiele schakeringen in haar kleurpalet en vernieuwende silhouetten. Duifgrijze T-shirts met lange mouwen en gitzwarte jasjes worden afgewisseld met diep wijnrode satijnen broeken en pastelkleurige gebreide truien. Vier het voorjaar in eindeloze tinten wit. Pantalons en jeans spelen continu met nieuwe lengtes, die uitnodigen tot een stijlexperiment voor de perfect bijpassende schoen.

Met Filippa K maak je de cirkel rond

In de collectie is er naast rokken, jurken, blouses en tops in de mooiste en meest natuurlijke materialen, als wol, zijde en katoen, ook ruimte voor sport en zwemkleding, schoenen en accessoires. FilippaK gaat voor het complete plaatje, niet alleen in de items en stijl, maar ook in visie. Als een van de voorlopers van bewuste en duurzame mode, heeft het merk oog voor de impact van de volledige modecyclus. Je vindt werkelijk alles bij FilippaK