Catalogus

Populaire filters
2 items weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Faguo tilt casual looks naar het hoogste niveau

Vormen de woorden casual en modern de beste omschrijving van jouw garderobe? Dan mag Faguo hier niet aan ontbreken! Met dit Franse merk til je jouw outfits net dat niveau hoger. En dat wordt gezien. Stylish prints, opvallende teksten en frisse kleurencombinaties. De designs van Faguo zijn een plaatje voor het oog. Altijd verfijnd en elegant, nooit saai. De designs zijn niet alleen verfijnd in stijl, maar bieden je ook het draagcomfort dat je zoekt. Of het nu gaat om de sneakers of de kledingstukken – de items zitten als gegoten. En dat maakt ze dan ook zo geschikt als everyday wear, in combinatie met dat casual jasje. Het liefst trek je deze items gewoon niet meer uit!

Comfy kwaliteit met een moderne uitstraling

Faguo is met name bekend van de eigentijdse sneakers. Met een schoenenlijn is dit merk in 2009 door twee Franse studiegenoten opgericht. De schoenen kennen een casual design, krachtig in hun eenvoud en met een moderne touch. Inmiddels vind je ook kledingstukken en accessoires in de uitgebreide collectie. Zo maak je je hele outfit compleet met Faguo. Kies voor een comfy en praktische fit, met een stijlvolle uitstraling. Kwaliteit staat voorop bij de designs van Faguo. Zo zijn de items niet alleen comfortabel, maar gaan ze ook lang met je mee. Je beleeft met gemak jarenlang plezier aan je nieuwe favoriete schoenen en kledingstukken!

Een verantwoorde keuze in jouw garderobe

Met Faguo maak je een milieubewuste keuze. De missie van dit merk? De CO2-uitstoot zo laag mogelijk houden. Voor elk paar sneakers dat wordt verkocht, wordt een boom geplant in Frankrijk. Voor dit project werkt het merk samen met boomkwekerij Naudet, een organisatie gespecialiseerd in het behouden van Franse bosgebieden. Inmiddels zijn er ruim zeshonderdduizend bomen geplant. De schoenzolen van Faguo worden vervaardigd uit natuurlijk rubber. Het merk gebruikt gerecyclede materialen in het ontwerpproces, zoals gerecycled leer en plastic flessen. Ten slotte wordt er gewerkt met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. De items worden grotendeels per boot van China naar Frankrijk vervoerd, om uitstoot te verminderen. Zo is het productieproces van Faguo milieuvriendelijk – en kies jij voor een verantwoord merk in jouw garderobe.