Catalogus

Populaire filters

Bij Dreimaster ligt de basis in comfortabele, warme winterjassen die een natuurlijke elegantie uitstralen. De uitgebreide collectie met parka’s, winterjassen, truien en vesten is degelijk, supercomfy en precies wat je zoekt tijdens een koude winter. Hoewel de winterse items centraal staan bij Dreimaster, vind je ook een uitgebreide collectie met zomerse looks. Elk item heeft een maritiem tintje, zoals de naam en het logo al doen vermoeden.

Dreimaster: subtiele trends

De stijl van Dreimaster is het beste te omschrijven als natural en kwalitatief. Neutrale aardetinten staan centraal, evenals een perfecte pasvorm en oneindig draagplezier. Subtiele details als ankers, maritieme opdrukken en patches geven elke outfit een kenmerkende Dreimaster look. Ook de bontkraag zie je op vele jassen en vesten terug. Ben je op zoek naar fijne basics waar je heerlijk mee kunt combineren en jaren plezier van hebt? Dan ben je bij dit Duitse fashionlabel aan het juiste adres!

Duitse kwaliteit

Dreimaster ontstond in 2010 in Hamburg. De Duitse oorsprong zie je terug in de kwaliteit van de producten. Robuuste materialen en degelijke ontwerpen voeren de boventoon. Ritsen, drukknopen en gestikte naden worden met de grootste zorg aangebracht, om een jarenlang gebruik te garanderen. Deze degelijkheid staat het design zeker niet in de weg. Dreimaster gaat met de laatste trends mee, zonder af te wijken van de herkenbare brandstyle.